TRT'DEN NETFLİX'E ALTERNATİF PLATFORM GELİYOR

Gündem 09.05.2022 - 08:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TRT'DEN NETFLİX'E ALTERNATİF PLATFORM GELİYOR

TRT'den Netflix'e alternatif platform geliyor! Genel Müdür Mehmet Zahid Sobacı açıkladı
Netflix, Blu TV, Exxen, Amazon Prime ve Disney Plus'ın ardından, TRT'nin hazırladığı dijital platform da bir yıl sonra yayına girecek.   TRT'nin sürpriz projesini ise TRT Genel Müdürü Sobacı duyurdu. Sobacı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Antalya Eğitim ve Sosyal Tesisi'nde, ortaklaşa düzenlenen "Stratcom Youth: Uluslararası Genç İletişimciler Forumu"nda "Dezenformasyon Çağında Kamu Yayıncılığı" konulu konuşma yaptı. Sobacı "Sosyal medya, bilgi ve haber kaynağı olma işlevi üstlendiği andan itibaren, kaçınılmaz olarak dezenformasyon ve manipülasyonun yoğun bir şekilde yaşandığı alanlar haline dönüştü." dedi.  
TRT'den Netflix'e alternatif platform geliyor! Genel Müdür Mehmet Zahid Sobacı açıkladı

Netflix, Blu TV, Exxen, Amazon Prime ve Disney Plus'ın ardından, TRT'nin hazırladığı dijital platform da bir yıl sonra yayına girecek.

 

TRT'nin sürpriz projesini ise TRT Genel Müdürü Sobacı duyurdu.

Sobacı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Antalya Eğitim ve Sosyal Tesisi'nde, ortaklaşa düzenlenen "Stratcom Youth: Uluslararası Genç İletişimciler Forumu"nda "Dezenformasyon Çağında Kamu Yayıncılığı" konulu konuşma yaptı. Sobacı "Sosyal medya, bilgi ve haber kaynağı olma işlevi üstlendiği andan itibaren, kaçınılmaz olarak dezenformasyon ve manipülasyonun yoğun bir şekilde yaşandığı alanlar haline dönüştü." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.