TÖREDEN KAÇTI, YANGINA YAKALANDI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2014 - 19:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÖREDEN KAÇTI, YANGINA YAKALANDI

KAÇARAK EVLENEN ÇİFTİN ÖLDÜRÜLME KORKUSUYLA GELDİKLERİ ANTALYA'DA EVLERİ YANDI
Şanlıurfa'da 3 yıl önce kaçarak evlenen ve öldürülme korkusuyla Antalya’ya yerleşen çift, evleri yanınca sokakta kaldı.Şanlıurfa Viranşehir’de yaşayan M.Ç. (31) 3 yıl önce amcasının kızı M.Ç.’yi (28) kaçırarak evlendi. Evlenmelerine aileleri razı olmayan çift akrabaları tarafından ölümle tehdit edilince 10 ay önce Antalya’ya yerleşti.Viranşehir’de yaşayan aile büyüklerini araya koyarak iki aileyi barıştırmak istediğini ifade eden M.Ç., “Amcamın kızını seviyordum. Kaçırdım evlendik. 3 yıllık evliyiz. Ailelerin barışması için Şanlıurfa’dan birçok kişiyi devreye koyduk. Barış olmadı. Bende baktım olmayacak kaçtım Antalya’ya geldim” dedi.KİRADA KALDIĞI EVİ YANDIAntalya’ya 10 ay önce yerleştiğini ve burada tanıdıklarının olmadığını söyleyen M.Ç., kirada kaldığı evin yanmasıyla sokakta kaldıklarını ne yapacaklarını bilemediklerini söyledi. Yangının 15 gün önce gece yarısı uyuduklarında meydana geldiğini söyleyen M.Ç., “Antalya’ya gelince bu eve yerleştim. 10 ay oturdum bu evde. Gece 03.00’da birden yangın çıktı. Çocuklarımı alıp dışarı çıktım. Yangının nedenini bilmiyoruz. Hala belli değil. Antalya’ya geldiğimde seyyar satıcılık yapıyordum. Her işi yapıyordum. Yangın çıkınca mahvoldum. Şu anda yardıma muhtaç durumdayım” diye konuştu.Şanlıurfa’dan kaçtığı halde geceleri korkudan uyumadığını ve sürekli olarak akrabalarının izini bulacakları endişesiyle yaşadıklarını söyleyen M.Ç., “Bugün mü yarın mı başımıza bir şey gelecek diye korkarak bekliyoruz. Bu yangını gördüğümde aklıma ilk onlar geldi” dedi. Eşi ve çocuklarının görüntülenmesini istemeyen M.Ç., bu dargınlığın bir an önce bitmesini ve artık kurduğu yuvayla mutlu olarak yaşamak istediğini söyledi.
KAÇARAK EVLENEN ÇİFTİN ÖLDÜRÜLME KORKUSUYLA GELDİKLERİ ANTALYA'DA EVLERİ YANDI

Şanlıurfa'da 3 yıl önce kaçarak evlenen ve öldürülme korkusuyla Antalya’ya yerleşen çift, evleri yanınca sokakta kaldı.
Şanlıurfa Viranşehir’de yaşayan M.Ç. (31) 3 yıl önce amcasının kızı M.Ç.’yi (28) kaçırarak evlendi. Evlenmelerine aileleri razı olmayan çift akrabaları tarafından ölümle tehdit edilince 10 ay önce Antalya’ya yerleşti.
Viranşehir’de yaşayan aile büyüklerini araya koyarak iki aileyi barıştırmak istediğini ifade eden M.Ç., “Amcamın kızını seviyordum. Kaçırdım evlendik. 3 yıllık evliyiz. Ailelerin barışması için Şanlıurfa’dan birçok kişiyi devreye koyduk. Barış olmadı. Bende baktım olmayacak kaçtım Antalya’ya geldim” dedi.

KİRADA KALDIĞI EVİ YANDI
Antalya’ya 10 ay önce yerleştiğini ve burada tanıdıklarının olmadığını söyleyen M.Ç., kirada kaldığı evin yanmasıyla sokakta kaldıklarını ne yapacaklarını bilemediklerini söyledi. Yangının 15 gün önce gece yarısı uyuduklarında meydana geldiğini söyleyen M.Ç., “Antalya’ya gelince bu eve yerleştim. 10 ay oturdum bu evde. Gece 03.00’da birden yangın çıktı. Çocuklarımı alıp dışarı çıktım. Yangının nedenini bilmiyoruz. Hala belli değil. Antalya’ya geldiğimde seyyar satıcılık yapıyordum. Her işi yapıyordum. Yangın çıkınca mahvoldum. Şu anda yardıma muhtaç durumdayım” diye konuştu.
Şanlıurfa’dan kaçtığı halde geceleri korkudan uyumadığını ve sürekli olarak akrabalarının izini bulacakları endişesiyle yaşadıklarını söyleyen M.Ç., “Bugün mü yarın mı başımıza bir şey gelecek diye korkarak bekliyoruz. Bu yangını gördüğümde aklıma ilk onlar geldi” dedi. 
Eşi ve çocuklarının görüntülenmesini istemeyen M.Ç., bu dargınlığın bir an önce bitmesini ve artık kurduğu yuvayla mutlu olarak yaşamak istediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.