TOPLULUK FOTOĞRAFLARI SERGİSİ AÇILDI

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2014 - 18:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TOPLULUK FOTOĞRAFLARI SERGİSİ AÇILDI

TOPLULUK FOTOĞRAFLARI SERGİSİ AÇILDI
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu ile Fotoğraf Sanatçıları Topluluğu’nun ortaklaşa açtığı fotoğraf sergisinin belediye binası galerisinde açılışı yapıldı.  Açılışı Belediye Başkanı Eczacı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferit Çelikbaş ve beraberindekiler ile fotoğraf severler birlikte gerçekleştirdi. Sergi bir hafta açık kalacak. Sergide 51 dolayında fotoğrafın bulunduğu siyah beyaz çekilmiş fotoğraflar, makro çekim fotoğraflar, uzun pozlama kullanılarak çekilmiş fotoğraflar, manzara ve insan temalı fotoğraflar yer alıyor. Kurdele kesiminden önce kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ercengiz, fotoğraf kolunun da içerisinde yer aldığı sanatın önemine vurgu yaptı. Toplumlarda sanat ve sanatçının önemini dile getirdikten sonra Burdur Belediyesi olarak gerek özel sergilere gerekse MAKÜ gibi kurumsal sergilere destek ve önem verdiklerini- vereceklerini vurgulayan Ercengiz, emeği geçenlere teşekkür etti. Sergide şu kişilerin seçme fotoğrafları bulunuyor: Zeynep Yalçın Karakurt, Onur Opak, Şenay Başıbüyük, Delil Ortaç, Muhammet Teker, İsmail Kayagil, Gürel Gülmemiş, Ekrem Şahin, Hasan Güngör,  İsmail Hakkı Şen,  Tahsin Oksüz, Cavide Gürün, Gökhan Özdemir, Seval Sevgi Kırdar, Dogukan Taşkıran, İlker Yusuf Akıncı, Azime Kaya Küçükaslan.    
TOPLULUK FOTOĞRAFLARI SERGİSİ AÇILDI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu ile Fotoğraf Sanatçıları Topluluğu’nun ortaklaşa açtığı fotoğraf sergisinin belediye binası galerisinde açılışı yapıldı.  Açılışı Belediye Başkanı Eczacı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferit Çelikbaş ve beraberindekiler ile fotoğraf severler birlikte gerçekleştirdi. Sergi bir hafta açık kalacak. Sergide 51 dolayında fotoğrafın bulunduğu siyah beyaz çekilmiş fotoğraflar, makro çekim fotoğraflar, uzun pozlama kullanılarak çekilmiş fotoğraflar, manzara ve insan temalı fotoğraflar yer alıyor.

Kurdele kesiminden önce kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ercengiz, fotoğraf kolunun da içerisinde yer aldığı sanatın önemine vurgu yaptı. Toplumlarda sanat ve sanatçının önemini dile getirdikten sonra Burdur Belediyesi olarak gerek özel sergilere gerekse MAKÜ gibi kurumsal sergilere destek ve önem verdiklerini- vereceklerini vurgulayan Ercengiz, emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergide şu kişilerin seçme fotoğrafları bulunuyor: Zeynep Yalçın Karakurt, Onur Opak, Şenay Başıbüyük, Delil Ortaç, Muhammet Teker, İsmail Kayagil, Gürel Gülmemiş, Ekrem Şahin, Hasan Güngör,  İsmail Hakkı Şen,  Tahsin Oksüz,

Cavide Gürün, Gökhan Özdemir, Seval Sevgi Kırdar, Dogukan Taşkıran,

İlker Yusuf Akıncı, Azime Kaya Küçükaslan.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.