TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN BUNLAR ÇIKTI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2014 - 15:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN BUNLAR ÇIKTI

Afyonkarahisar’da polisin durduğu toplu taşıma araçlarından çıkan sopa ve bıçak gibi malzemeler şaşkınlığa neden oldu.
Kent merkezinde rutin yol kontrolü yapan polis ekiplerinin durduğu toplu taşıma ve hususi araçlarda yapılan aramalarda ele geçirilen malzemeler görenleri hayrete düşürdü. Durdurulan yüzün üzerindeki araçların 14’ünde yapılan aramalarda 7 adet sopa ve 4 adet maksat dışı bıçak ele geçirildiği bildirildi. Sürücülere ilgili kanunlar uyarında yaklaşık 5 bin TL para cezası kesildiği bildirildi. Diğer yandan, durdurulan ve arama yapılan toplu taşıma araçlarında ise sopaların ve bıçakların çıkması şaşkınlığa neden oldu.Öte yandan, kontroller sırasından bir aracında trafikten men edildiği bildirildi.
Afyonkarahisar’da polisin durduğu toplu taşıma araçlarından çıkan sopa ve bıçak gibi malzemeler şaşkınlığa neden oldu.

Kent merkezinde rutin yol kontrolü yapan polis ekiplerinin durduğu toplu taşıma ve hususi araçlarda yapılan aramalarda ele geçirilen malzemeler görenleri hayrete düşürdü. Durdurulan yüzün üzerindeki araçların 14’ünde yapılan aramalarda 7 adet sopa ve 4 adet maksat dışı bıçak ele geçirildiği bildirildi. Sürücülere ilgili kanunlar uyarında yaklaşık 5 bin TL para cezası kesildiği bildirildi. Diğer yandan, durdurulan ve arama yapılan toplu taşıma araçlarında ise sopaların ve bıçakların çıkması şaşkınlığa neden oldu.
Öte yandan, kontroller sırasından bir aracında trafikten men edildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.