TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ YER VE GÜZERGAHLARI

Gündem 28.01.2021 - 14:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ YER VE GÜZERGAHLARI

İl Merkezinde 2021 Yılı İçin Belirlenen Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergahları...
2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu ve Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin ilgili hükümleri gereğince, 2021 yılında yapılacak olan toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahları ile çağrı ve propaganda araçlarının asılması gereken yerler Valilik Makamının 22.01.2021 tarihli ve 619 sayılı onayı ile aşağıda belirtilen şekilde belirlenmiştir.         TOPLANTI YERİ: 1- Cumhuriyet Meydanı 2- Demokrasi ve Özgürlük Meydanı,         TOPLANMA YERİ VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI:         1- Toplantının Cumhuriyet Meydanında yapılması halinde, Mobil kavşağından başlayıp Gazi Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanında son bulması. Alternatif olarak; Burdur Belediye İstasyon Aile Çay Bahçesinden başlayıp İstasyon Caddesini takiben Adliye Caddesi ve Namık Kemal Caddesinin kesiştiği kavşaktan itibaren bölünmüş yolun sağ tarafından devam ederek Cumhuriyet Meydanında son bulması.         2- Toplantının Demokrasi ve Özgürlük Meydanında yapılması halinde, Belediye Konferans ve Sergi Salonu önünden başlayıp, Yunus Emre Caddesini takiben Özgürlük ve Demokrasi Meydanında son bulması. Alternatif olarak; Cumhuriyet Meydanından başlayıp, Atatürk Caddesi ve Şeker Caddesini takiben Özgürlük ve Demokrasi Meydanında son bulacaktır.         ÇAĞRI VE PROPAGANDA ARAÇLARININ ASILMASI GEREKEN YERLER: Toplantı gün ve saatleri ile sınırlı kalmak kaydıyla toplantı yeri ile yürüyüş güzergahlarındaki uygun yerler olarak tespit edilmiştir.    
İl Merkezinde 2021 Yılı İçin Belirlenen Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergahları...

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu ve Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin ilgili hükümleri gereğince, 2021 yılında yapılacak olan toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahları ile çağrı ve propaganda araçlarının asılması gereken yerler Valilik Makamının 22.01.2021 tarihli ve 619 sayılı onayı ile aşağıda belirtilen şekilde belirlenmiştir.

       

TOPLANTI YERİ:

1- Cumhuriyet Meydanı

2- Demokrasi ve Özgürlük Meydanı,

       

TOPLANMA YERİ VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI:

       

1- Toplantının Cumhuriyet Meydanında yapılması halinde, Mobil kavşağından başlayıp Gazi Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanında son bulması. Alternatif olarak; Burdur Belediye İstasyon Aile Çay Bahçesinden başlayıp İstasyon Caddesini takiben Adliye Caddesi ve Namık Kemal Caddesinin kesiştiği kavşaktan itibaren bölünmüş yolun sağ tarafından devam ederek Cumhuriyet Meydanında son bulması.

       

2- Toplantının Demokrasi ve Özgürlük Meydanında yapılması halinde, Belediye Konferans ve Sergi Salonu önünden başlayıp, Yunus Emre Caddesini takiben Özgürlük ve Demokrasi Meydanında son bulması. Alternatif olarak; Cumhuriyet Meydanından başlayıp, Atatürk Caddesi ve Şeker Caddesini takiben Özgürlük ve Demokrasi Meydanında son bulacaktır.

       

ÇAĞRI VE PROPAGANDA ARAÇLARININ ASILMASI GEREKEN YERLER:

Toplantı gün ve saatleri ile sınırlı kalmak kaydıyla toplantı yeri ile yürüyüş güzergahlarındaki uygun yerler olarak tespit edilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.