Toker, "Bu evlerde, çarşı - pazar işlerini görecek bir bisiklet olmalı"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2019 - 13:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Toker, "Bu evlerde, çarşı - pazar işlerini görecek bir bisiklet olmalı"

Isparta'da yetim çocuklar bisikletle buluşturuldu.
 Isparta’da İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İYİLİKDER) ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği tarafından yetim çocuklar bisikletle buluşturuldu.   Kentte, yardıma muhtaç öğrencilere birçok konuda destek sağlayan, aynı zamanda özellikle anne ve babaları bulunmayan çocuklara hassasiyetle yaklaşarak dayanak olan İYİLİKDER, bisiklete sahip olmayan yetimleri bisikletle buluşturdu.   Yapılan organizasyonla, bir yandan bisiklet montajı yapan İYİLİKDER mensupları, diğer yandan tamamlanan hediyeleri sahiplerine teslim ettiler.   Düzenledikleri çalışma ile güzel bir davranış sergilemeye çalıştıklarını aktaran İYİLİKDER Isparta Temsilcisi ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği Başkanı Ramazan Toker, "Çocuklarımıza hayırlı olsun. Emeği geçen, tanıtıma, paylaşıma, aracılığa sebep olan herkese teşekkür ederim. Bu çocuklarımızın evlerinde araba zaten yok. Bu evlerde en azından çarşı - pazar işlerini görecek bir bisiklet olmalı. Hala bisikleti olmayan çok yetim evimiz var. Ev dedim, çünkü şimdilik her yetim evine 1 adet verebiliyoruz. İnşallah, desteklerinizle her çocuğumuzun bisikleti olur” Dedi.  
Isparta'da yetim çocuklar bisikletle buluşturuldu.


 Isparta’da İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İYİLİKDER) ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği tarafından yetim çocuklar bisikletle buluşturuldu.
 

Kentte, yardıma muhtaç öğrencilere birçok konuda destek sağlayan, aynı zamanda özellikle anne ve babaları bulunmayan çocuklara hassasiyetle yaklaşarak dayanak olan İYİLİKDER, bisiklete sahip olmayan yetimleri bisikletle buluşturdu.
 

Yapılan organizasyonla, bir yandan bisiklet montajı yapan İYİLİKDER mensupları, diğer yandan tamamlanan hediyeleri sahiplerine teslim ettiler.
 

Düzenledikleri çalışma ile güzel bir davranış sergilemeye çalıştıklarını aktaran İYİLİKDER Isparta Temsilcisi ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği Başkanı Ramazan Toker, "Çocuklarımıza hayırlı olsun. Emeği geçen, tanıtıma, paylaşıma, aracılığa sebep olan herkese teşekkür ederim.

Bu çocuklarımızın evlerinde araba zaten yok. Bu evlerde en azından çarşı - pazar işlerini görecek bir bisiklet olmalı. Hala bisikleti olmayan çok yetim evimiz var. Ev dedim, çünkü şimdilik her yetim evine 1 adet verebiliyoruz. İnşallah, desteklerinizle her çocuğumuzun bisikleti olur” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.