“TOBB: Demokrasinin En Çok İşlediği Kurum”

Gündem 23.12.2019 - 14:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“TOBB: Demokrasinin En Çok İşlediği Kurum”

BUTSO Heyeti, TOBB’un düzenlediği Meclis Üyelerini Bilgilendirme Seminerine katıldı.
BUTSO Heyeti, TOBB’un düzenlediği Meclis Üyelerini Bilgilendirme Seminerine katıldı.   Planlanan bir dizi ziyaret ve programlar için Ankara'da bulunan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) düzenlenen Meclis Üyelerini Bilgilendirme Seminerine katıldı. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal ve Hakan Yoran'ın yer aldığı heyet, seminer sonunda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşüp, karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu. Heyet, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na üyelerinin karşılaştığı sıkıntılar ve çözüm önerilerini de sunup; anmalık takdim etti.    “TOBB: Demokrasinin En Çok İşlediği Kurum”   Seminerde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; demokrasinin en çok işlediği kurumun TOBB olduğunu, meclis üyelerinin atamayla değil seçimle göreve geldiğini vurgulayarak, “En zor seçim de bizimkidir. 4 yıl boyunca ekmek kavgası verdiğin rakibinden oy istemek en zor iştir” ifadelerini kullandı. Bu işlerde para pul olmadığını söyleyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, işlerinden, evlerinden ve arkadaşlarından fedakârlık ettiklerini ifade edip, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “İstişare edeceğiz, tartışacağız ve ortak akılda buluşacağız. Bu hepimizin fikri olacak. Kuş alayıyla uçar. Tek başına göç eden bir kuş göremezsiniz. Hedefe varmak istiyorsanız birlikte hareket etmelisiniz” dedi. Sıkıntılar olmasına rağmen gelecekten umutlu olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, tüccar ve sanayicinin asla umutsuz olamayacağını vurguladı.   “Faydalı bir faaliyet gerçekleştirdik”   Ankara ziyareti hakkında değerlendirmede bulunan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis ve Yönetim Kuruluyla birlikte yaptıkları ziyaret ve programların işlevsel olduğunu kaydetti.   Seminere katılımın iş dünyasına sosyoekonomik faydalar sağladığını bildiren Başkan Keyik: “Yönetim kurulumuz ve meclis başkanımızla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Toplantı Salonundaki bilgilendirme seminerine katıldık. Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu potansiyelimiz ve yol haritamız hakkında bizlere önemli mesajlar verdi. Bizler de üyelerimizden aldığımız motivasyon ve güçle onların talep ve önerilerini üst çatı kuruluşumuz olan TOBB’a sunarak, Sayın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’yla bire bir görüşme fırsatı bulduk. Sosyoekonomik anlamda ilimizin kalkınması ve üyelerimizin karşılaştığı sorunların çözülmesi için görüş ve önerilerimizi ilettik. İnşaat, doğaltaş, tarım ve hayvancılık sektörlerinin sorunları hakkında çeşitli istişarelerde bulunduk.  Ankara ziyaretimizle ortak akıl ve bazı sektörlerdeki görüş alışverişleri bakımından faydalı bir faaliyet gerçekleştirdik” dedi.
BUTSO Heyeti, TOBB’un düzenlediği Meclis Üyelerini Bilgilendirme Seminerine katıldı.

BUTSO Heyeti, TOBB’un düzenlediği Meclis Üyelerini Bilgilendirme Seminerine katıldı.

 

Planlanan bir dizi ziyaret ve programlar için Ankara'da bulunan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) düzenlenen Meclis Üyelerini Bilgilendirme Seminerine katıldı. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal ve Hakan Yoran'ın yer aldığı heyet, seminer sonunda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşüp, karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu. Heyet, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na üyelerinin karşılaştığı sıkıntılar ve çözüm önerilerini de sunup; anmalık takdim etti.

 

 “TOBB: Demokrasinin En Çok İşlediği Kurum”

 

Seminerde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; demokrasinin en çok işlediği kurumun TOBB olduğunu, meclis üyelerinin atamayla değil seçimle göreve geldiğini vurgulayarak, “En zor seçim de bizimkidir. 4 yıl boyunca ekmek kavgası verdiğin rakibinden oy istemek en zor iştir” ifadelerini kullandı. Bu işlerde para pul olmadığını söyleyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, işlerinden, evlerinden ve arkadaşlarından fedakârlık ettiklerini ifade edip, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “İstişare edeceğiz, tartışacağız ve ortak akılda buluşacağız. Bu hepimizin fikri olacak. Kuş alayıyla uçar. Tek başına göç eden bir kuş göremezsiniz. Hedefe varmak istiyorsanız birlikte hareket etmelisiniz” dedi. Sıkıntılar olmasına rağmen gelecekten umutlu olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, tüccar ve sanayicinin asla umutsuz olamayacağını vurguladı.

 

“Faydalı bir faaliyet gerçekleştirdik”

 

Ankara ziyareti hakkında değerlendirmede bulunan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis ve Yönetim Kuruluyla birlikte yaptıkları ziyaret ve programların işlevsel olduğunu kaydetti.

 

Seminere katılımın iş dünyasına sosyoekonomik faydalar sağladığını bildiren Başkan Keyik: “Yönetim kurulumuz ve meclis başkanımızla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Toplantı Salonundaki bilgilendirme seminerine katıldık. Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu potansiyelimiz ve yol haritamız hakkında bizlere önemli mesajlar verdi. Bizler de üyelerimizden aldığımız motivasyon ve güçle onların talep ve önerilerini üst çatı kuruluşumuz olan TOBB’a sunarak, Sayın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’yla bire bir görüşme fırsatı bulduk. Sosyoekonomik anlamda ilimizin kalkınması ve üyelerimizin karşılaştığı sorunların çözülmesi için görüş ve önerilerimizi ilettik. İnşaat, doğaltaş, tarım ve hayvancılık sektörlerinin sorunları hakkında çeşitli istişarelerde bulunduk.  Ankara ziyaretimizle ortak akıl ve bazı sektörlerdeki görüş alışverişleri bakımından faydalı bir faaliyet gerçekleştirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.