Tkdk Burdur Koordinatörlüğü'nde İmza Töreni

Ekonomi 19.02.2014 - 13:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Tkdk Burdur Koordinatörlüğü'nde İmza Töreni

"Aromatik bitki yetiştiriciliği" konusunda proje hazırlayan 16 kişi ile sözleşme imzalandı.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur Koordinatörlüğü, "aromatik bitki yetiştiriciliği" konusunda proje hazırlayan 16 kişi ile sözleşme imzaladı.    TKDK Burdur Koordinatörlüğü'nde düzenlenen törene, Burdur Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fırat Erkal, ilgililer ve projesi onaylanan yatırımcılar katıldı.   Törende konuşan Vali Yardımcısı Uygur, TKDK hibe desteklerinin gerçek yatırımcılar için çok iyi bir fırsat olduğunu belirterek, imzaları atılan projelerin Burdur'a hayırlı olmasını temenni etti.    Uygur, "TKDK ile yapılacak yatırımlar AB standartlarında tarımsal işletmeleri ilimize kazandıracak. Bu desteklerden azami ölçüde yararlanılması gerekiyor. Ayrıca projelerin çoğalarak hayata geçirilmesi Burdur ekonomisini güçlendirecektir" dedi.    TKDK Burdur Koordinatörü Hüseyin Şengün ise 11. Başvuru Çağrı Dönemi'nde 122 projenin koordinatörlüğe teslim edildiğini söyledi.    Bu projelerden ilk 18'in sahipleriyle aralık ayında sözleşme imzalandığını anlatan Şengün, "Şuan sözleşmeleri imzalanan 16 proje ise ikinci grupta merkezce onaylanan başvurulardır. Diğer projelerin incelenme süreci devam ediyor. Merkezimizce onaylandıktan sonra sözleşmeler imzalanacak" diye konuştu.
"Aromatik bitki yetiştiriciliği" konusunda proje hazırlayan 16 kişi ile sözleşme imzalandı.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur Koordinatörlüğü, "aromatik bitki yetiştiriciliği" konusunda proje hazırlayan 16 kişi ile sözleşme imzaladı. 
 
TKDK Burdur Koordinatörlüğü'nde düzenlenen törene, Burdur Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fırat Erkal, ilgililer ve projesi onaylanan yatırımcılar katıldı.
 
Törende konuşan Vali Yardımcısı Uygur, TKDK hibe desteklerinin gerçek yatırımcılar için çok iyi bir fırsat olduğunu belirterek, imzaları atılan projelerin Burdur'a hayırlı olmasını temenni etti. 
 
Uygur, "TKDK ile yapılacak yatırımlar AB standartlarında tarımsal işletmeleri ilimize kazandıracak. Bu desteklerden azami ölçüde yararlanılması gerekiyor. Ayrıca projelerin çoğalarak hayata geçirilmesi Burdur ekonomisini güçlendirecektir" dedi. 
 
TKDK Burdur Koordinatörü Hüseyin Şengün ise 11. Başvuru Çağrı Dönemi'nde 122 projenin koordinatörlüğe teslim edildiğini söyledi. 
 
Bu projelerden ilk 18'in sahipleriyle aralık ayında sözleşme imzalandığını anlatan Şengün, "Şuan sözleşmeleri imzalanan 16 proje ise ikinci grupta merkezce onaylanan başvurulardır. Diğer projelerin incelenme süreci devam ediyor. Merkezimizce onaylandıktan sonra sözleşmeler imzalanacak" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.