TKDK’DAN BUTSO’YA ZİYARET

Gündem 28.03.2019 - 10:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TKDK’DAN BUTSO’YA ZİYARET

TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldıran BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret etti.
TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldıran BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret etti. Ziyarette desteklemeler ve projeler hakkında detaylar konuşuldu. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)  İl Koordinatörü Mesut Yıldıran ziyarette yaptığı açıklamada IPARD 2. Dönem Beşinci Başvuru Çağrı İlanına çıktıklarını, başvuruların 8 Nisan 2019 tarihinde başlayıp, 17- 24 Mayıs 2019 tarihinde sona ereceğini belirtti. Yıldıran: “Beşinci Çağrı İlanımızda: Süt Üreten Tarımsal İşletmeler, Kırmızı Et Üreten Tarımsal İşletmeler, Kanatlı Eti Üreten Tarımsal İşletmeler, Yumurta Üreten Tarımsal İşletmeler, Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin, İşlenmesi ve Pazarlanması, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin, İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Meyve ve Sebze Ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması desteklemeleri yer almaktadır” bilgisini verdi. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İşini düzgün yapan, hazırladığı projeleri hayata geçiren girişimciler için devlet teşviklerinin mükemmel bir fırsat ve yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Başkan Yusuf Keyik;  “TKDK ve BAKA gibi kurum ve kuruluşlardan alınan destekler ve hazırlanan projeler şehrimizin ekonomik olarak kalkınmasında önemli bir yer tutmaktadır. Bizler BUTSO olarak devletimizin sağladığı desteklemeleri, hibeleri, KDV ve ÖTV indirimlerini ve güncel gelişmeleri üyelerimizle paylaşıyoruz. Yatırımcılar, iş insanları ve vatandaşlarımızın bu kapsamdaki konulardan haberdar olmaları bizim için önemlidir. Sayın Yıldıran’ın belirtmiş olduğu tarımsal işletmelerin fiziki varlıklarına ve ürünlerin işlenmesi ve pazarlanmasına yönelik desteklemeleri hakkında vatandaşlarımızı,  üyelerimizi ve yatırımcılarımızı bilgilendiriyoruz  ” dedi. 
TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldıran BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret etti.

TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldıran BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret etti.

Ziyarette desteklemeler ve projeler hakkında detaylar konuşuldu. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)  İl Koordinatörü Mesut Yıldıran ziyarette yaptığı açıklamada IPARD 2. Dönem Beşinci Başvuru Çağrı İlanına çıktıklarını, başvuruların 8 Nisan 2019 tarihinde başlayıp, 17- 24 Mayıs 2019 tarihinde sona ereceğini belirtti. Yıldıran: “Beşinci Çağrı İlanımızda: Süt Üreten Tarımsal İşletmeler, Kırmızı Et Üreten Tarımsal İşletmeler, Kanatlı Eti Üreten Tarımsal İşletmeler, Yumurta Üreten Tarımsal İşletmeler, Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin, İşlenmesi ve Pazarlanması, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin, İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Meyve ve Sebze Ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması desteklemeleri yer almaktadır” bilgisini verdi.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İşini düzgün yapan, hazırladığı projeleri hayata geçiren girişimciler için devlet teşviklerinin mükemmel bir fırsat ve yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Başkan Yusuf Keyik;  “TKDK ve BAKA gibi kurum ve kuruluşlardan alınan destekler ve hazırlanan projeler şehrimizin ekonomik olarak kalkınmasında önemli bir yer tutmaktadır.

Bizler BUTSO olarak devletimizin sağladığı desteklemeleri, hibeleri, KDV ve ÖTV indirimlerini ve güncel gelişmeleri üyelerimizle paylaşıyoruz. Yatırımcılar, iş insanları ve vatandaşlarımızın bu kapsamdaki konulardan haberdar olmaları bizim için önemlidir. Sayın Yıldıran’ın belirtmiş olduğu tarımsal işletmelerin fiziki varlıklarına ve ürünlerin işlenmesi ve pazarlanmasına yönelik desteklemeleri hakkında vatandaşlarımızı,  üyelerimizi ve yatırımcılarımızı bilgilendiriyoruz  ” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.