TKDK Burdur’da Yatırımcıları Destekleme Devam Ediyor

Gündem 04.02.2021 - 09:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TKDK Burdur’da Yatırımcıları Destekleme Devam Ediyor

TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü yatırımcıları desteklemeye devam ediyor. IPARD II 8. Çağrı kapsamında Burdur Güç Birliği tarafından sunulan proje ile...
TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü yatırımcıları desteklemeye devam ediyor. IPARD II 8. Çağrı kapsamında Burdur Güç Birliği tarafından sunulan proje ile TKDK tarafından 40 hibe alınarak alınan araç ve modernizasyon çalışmalarının açılışı yapıldı. TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran yaptığı açıklamada, "Hibe açılışımızı gerçekleştirdik. Alınan araçların Güç Birliğimize hayırlı olmasını temenni ederim. İlimizdeki tüm yatırımcıların desteklenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. Burdur Güçbirliği A.Ş. ise yaptığı açıklamada "TKDK 8. Çağrı döneminde sunduğumuz ve kabul edilen projeden aldığımız frigofirik araçları bugün itibariyle şirketimiz araç filosuna dahil ettik. Firmamızda hizmete başlayacak araçların köylümüzden,yetiştiricimizden,şirket çalışanlarımıza... Ürünlerimizi pazara sunan iş ortaklarımızdan tüketiciye tüm herkese fayda getirmesini ve hayırlı olmasını dileriz.  Bu süreçte katlı sağlayan emeği geçen ve destek olan Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik Tkdk İl Koordinatörümüz Sayın Mesut Yıldıran ve çalışma arkadaşlarına Teşekkür eder. Saygılar sunarız." sözlerini kullandı.
TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü yatırımcıları desteklemeye devam ediyor. IPARD II 8. Çağrı kapsamında Burdur Güç Birliği tarafından sunulan proje ile...

TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü yatırımcıları desteklemeye devam ediyor.

IPARD II 8. Çağrı kapsamında Burdur Güç Birliği tarafından sunulan proje ile TKDK tarafından 40 hibe alınarak alınan araç ve modernizasyon çalışmalarının açılışı yapıldı.

TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran yaptığı açıklamada, "Hibe açılışımızı gerçekleştirdik. Alınan araçların Güç Birliğimize hayırlı olmasını temenni ederim. İlimizdeki tüm yatırımcıların desteklenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Burdur Güçbirliği A.Ş. ise yaptığı açıklamada "TKDK 8. Çağrı döneminde sunduğumuz ve kabul edilen projeden aldığımız frigofirik araçları bugün itibariyle şirketimiz araç filosuna dahil ettik.
Firmamızda hizmete başlayacak araçların köylümüzden,yetiştiricimizden,şirket çalışanlarımıza... Ürünlerimizi pazara sunan iş ortaklarımızdan tüketiciye tüm herkese fayda getirmesini ve hayırlı olmasını dileriz. 
Bu süreçte katlı sağlayan emeği geçen ve destek olan Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik Tkdk İl Koordinatörümüz Sayın Mesut Yıldıran ve çalışma arkadaşlarına Teşekkür eder. Saygılar sunarız." sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.