Titreyengöl’de balık ölümleri

Gündem 16.10.2017 - 15:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Titreyengöl’de balık ölümleri

Titreyengöl’de balık ölümleri
Manavgat Sorgun Mahallesinde bulunan Titreyengöl’de son günlerde meydana gelen balık ölümleri endişe veriyor. Otellerinden denize ulaşmak için Titreyengöl kenarındaki yolu kullanan ve akşam Titreyengöl çevresine yürüyüşe çıkan turistler gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Manavgat ırmağından gelen tatlı su ve denizden makinalar aracılığıyla basılan tuzlu suyun birleşmesiyle titreyen bir görünüm aldığı için Titreyengöl olarak adlandırılan tabiat harikası gölde yaşanan ve nedeni belli olmayan balık ölümleri için henüz bir açıklama yapılmadı. Balık ölümlerinin göle bazı şahıslar veya gölün çevresinde bulunan çok sayıda turistik tesisten göle kimyasal bırakılması sonucunda meydana gelmiş olabileceği iddia edilirken gölün üzerinde Alabalık, Kefal ve Levrek türü tatlı su balıkları içerisinde 1-2 kilogramı bulan ölü balıklar dikkat çekiyor.
Titreyengöl’de balık ölümleri

Manavgat Sorgun Mahallesinde bulunan Titreyengöl’de son günlerde meydana gelen balık ölümleri endişe veriyor.
Otellerinden denize ulaşmak için Titreyengöl kenarındaki yolu kullanan ve akşam Titreyengöl çevresine yürüyüşe çıkan turistler gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Manavgat ırmağından gelen tatlı su ve denizden makinalar aracılığıyla basılan tuzlu suyun birleşmesiyle titreyen bir görünüm aldığı için Titreyengöl olarak adlandırılan tabiat harikası gölde yaşanan ve nedeni belli olmayan balık ölümleri için henüz bir açıklama yapılmadı.
Balık ölümlerinin göle bazı şahıslar veya gölün çevresinde bulunan çok sayıda turistik tesisten göle kimyasal bırakılması sonucunda meydana gelmiş olabileceği iddia edilirken gölün üzerinde Alabalık, Kefal ve Levrek türü tatlı su balıkları içerisinde 1-2 kilogramı bulan ölü balıklar dikkat çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.