tırlar yanarak kül oldu

Asayiş 02.11.2017 - 15:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

tırlar yanarak kül oldu

Gün ağardığında kazanın dehşeti ortaya çıktı
  Kazada 2 tır yanarak hurda haline geldi Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde 3 tırın karıştığı zincirleme trafik 3 kişinde hayatını kaybettiği kazanın gün ağardığında ortaya çıkan görüntüler olayın dehşetini gözler önüne serdi. Afyonkarahisar-Uşak karayolunun 60. kilometresinde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın ardından incelemeler tamamlanarak araçlar olay yerinden kaldırıldı. Gündüz ortaya çıkan görüntüler kazanın dehşetini de gözler önüne serdi. İki tırın komple yandığının görüldüğü kazada, tır dorselerinin sadece metallerinin kaldığı görüldüğü. Tırların adeta hurda yığının döndüğü kazada çarpışmanın etkisi ile şarampole devrilen tırlardan birinin dorsesindeki kömürlerin de etrafa saçıldığı görüldü. Ekipleri yaptığı incelemelerin ardından yol kenarına çekilen tırlar ardından vinçler ile olay yerinden kaldırıldı.
Gün ağardığında kazanın dehşeti ortaya çıktı

 

Kazada 2 tır yanarak hurda haline geldi

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde 3 tırın karıştığı zincirleme trafik 3 kişinde hayatını kaybettiği kazanın gün ağardığında ortaya çıkan görüntüler olayın dehşetini gözler önüne serdi.

Afyonkarahisar-Uşak karayolunun 60. kilometresinde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın ardından incelemeler tamamlanarak araçlar olay yerinden kaldırıldı. Gündüz ortaya çıkan görüntüler kazanın dehşetini de gözler önüne serdi. İki tırın komple yandığının görüldüğü kazada, tır dorselerinin sadece metallerinin kaldığı görüldüğü. Tırların adeta hurda yığının döndüğü kazada çarpışmanın etkisi ile şarampole devrilen tırlardan birinin dorsesindeki kömürlerin de etrafa saçıldığı görüldü. Ekipleri yaptığı incelemelerin ardından yol kenarına çekilen tırlar ardından vinçler ile olay yerinden kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.