THODEX'TE KULLANICILARI TEDİRGİN EDEN SORUN

Gündem 21.04.2021 - 10:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

THODEX'TE KULLANICILARI TEDİRGİN EDEN SORUN

THODEX'TE KULLANICILARI TEDİRGİN EDEN SORUN
Türkiye'deki bilindik kripto para borsalarından bir tanesi olan THODEX'te ilginç olaylar yaşanıyor.   Kullanıcılardan gelen bildirimlere göre borsa, özellikle de para çekme ve transfer işlemelerini durdurmuş durumda. Pek çok kişi, borsanın battığını düşünüyor.   20 Nisan Çarşamba günü 6 saatlik bakım açıklaması yaparak erişimi kapatılan kripto borsa sayfası aradan bir gün geçmesine rağmen erişime açılmadı.   Türkiye'de aktif olarak kullanılmakta olan ve kısa bir süre önce de yatırımcılara 2 milyon adet Dogecoin dağıtma kararı alarak sesini duyurmayı başaran THODEX isimli Türkiye merkezli kripto para borsasında birtakım garip olaylar yaşanıyor. Sosyal medyada paylaşım yapan borsa kullanıcılarına göre THODEX, kullanıcılarını mağdur etmeye başlamış durumda. Özellikle de para çekmek isteyen kullanıcılar, hesaplarına hiçbir şekilde müdahale edemiyorlar.   Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre THODEX, Dogecoin'de yaşanan yükselişlerin ardından sorun çıkarmaya başladı. Kullanıcılar, THODEX borsasındaki paralarını farklı borsalara transfer etmek istediklerinde, borsada kesintiler yaşandığını ve THODEX'in işlemlere izin vermediğini söylerken, 2 milyon Dogecoin kampanyasının kripto para borsasını batırmış olabileceği düşünülüyor.   kaynak: webtekno.com  
THODEX'TE KULLANICILARI TEDİRGİN EDEN SORUN

Türkiye'deki bilindik kripto para borsalarından bir tanesi olan THODEX'te ilginç olaylar yaşanıyor.

 

Kullanıcılardan gelen bildirimlere göre borsa, özellikle de para çekme ve transfer işlemelerini durdurmuş durumda. Pek çok kişi, borsanın battığını düşünüyor.

 

20 Nisan Çarşamba günü 6 saatlik bakım açıklaması yaparak erişimi kapatılan kripto borsa sayfası aradan bir gün geçmesine rağmen erişime açılmadı.

 

Türkiye'de aktif olarak kullanılmakta olan ve kısa bir süre önce de yatırımcılara 2 milyon adet Dogecoin dağıtma kararı alarak sesini duyurmayı başaran THODEX isimli Türkiye merkezli kripto para borsasında birtakım garip olaylar yaşanıyor. Sosyal medyada paylaşım yapan borsa kullanıcılarına göre THODEX, kullanıcılarını mağdur etmeye başlamış durumda. Özellikle de para çekmek isteyen kullanıcılar, hesaplarına hiçbir şekilde müdahale edemiyorlar.

 

Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre THODEX, Dogecoin'de yaşanan yükselişlerin ardından sorun çıkarmaya başladı. Kullanıcılar, THODEX borsasındaki paralarını farklı borsalara transfer etmek istediklerinde, borsada kesintiler yaşandığını ve THODEX'in işlemlere izin vermediğini söylerken, 2 milyon Dogecoin kampanyasının kripto para borsasını batırmış olabileceği düşünülüyor.

 

kaynak: webtekno.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.