TETRA PAK, PRESTİJLİ “DÜNYA YILDIZI” ÖDÜLÜ

Ekonomi 25.12.2013 - 15:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TETRA PAK, PRESTİJLİ “DÜNYA YILDIZI” ÖDÜLÜ

Dünyanın gıda işleme ve paketleme çözümleri lideri Tetra Pak, Tetra Brik Aseptic 1000 Edge karton paketi ile '2014 Dünya Yıldızı Ödülü’nü kazandı.
Tüm dünyada yüz milyonlarca insanın günlük gereksinimlerini karşılayan güvenli, yenilikçi ve çevreci ürünler sağlayan Tetra Pak, Tetra Brik Aseptic 1000 Edge karton paketi ile 2014 Dünya Yıldızı Ödülü’nün sahibi oldu. Tetra Brik Aseptic paketin bilinen şeklini temel alan bu yenilik, 25 endüstri uzmanının bulunduğu Dünya Yıldızı jürisi tarafından tüketiciler için kullanım, dökme, açma ve yeniden kapama konularında sağladığı kolaylık ile övgü aldı. Jüri, çevreci kimliği, grafik tasarım potansiyeli ve ambalajın şekli gibi paketin başlıca avantajlarına dikkat çekti. Tetra Brik Aseptic 1000 Edge’in LightCap™ 30 geniş  çevirmeli kapağı ile  rafta dikkat çekmesinin yanı sıra, müşteriye önemli ölçüde dökme rahatlığı sağlayan ayırt edici bir eğik üst panele de sahip. Maliyet avantajları, sağlıklı saklama olanağı ve geri dönüşüm özelliği ile de öne çıkan Tetra Brik Aseptic Edge süt, meyve suyu, nektar ve gazsız içeceklerin paketlenmesi için ideal. Tetra Pak Pazarlama ve Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Charles Brand, “Ürün geliştirme çalışmalarımızın birçoğunda olduğu gibi, Tetra Brik Aseptic Edge gibi bir yeniliği, tüketiciler hakkında sahip olduğumuz derinlemesine bilgi ve gıda ve içecek endüstrisindeki tecrübemizin birleşimi sonucunda geliştirdik” dedi
Dünyanın gıda işleme ve paketleme çözümleri lideri Tetra Pak, Tetra Brik Aseptic 1000 Edge karton paketi ile '2014 Dünya Yıldızı Ödülü’nü kazandı.

Tüm dünyada yüz milyonlarca insanın günlük gereksinimlerini karşılayan güvenli, yenilikçi ve çevreci ürünler sağlayan Tetra Pak, Tetra Brik Aseptic 1000 Edge karton paketi ile 2014 Dünya Yıldızı Ödülü’nün sahibi oldu. Tetra Brik Aseptic paketin bilinen şeklini temel alan bu yenilik, 25 endüstri uzmanının bulunduğu Dünya Yıldızı jürisi tarafından tüketiciler için kullanım, dökme, açma ve yeniden kapama konularında sağladığı kolaylık ile övgü aldı. Jüri, çevreci kimliği, grafik tasarım potansiyeli ve ambalajın şekli gibi paketin başlıca avantajlarına dikkat çekti.

Tetra Brik Aseptic 1000 Edge’in LightCap™ 30 geniş  çevirmeli kapağı ile  rafta dikkat çekmesinin yanı sıra, müşteriye önemli ölçüde dökme rahatlığı sağlayan ayırt edici bir eğik üst panele de sahip. Maliyet avantajları, sağlıklı saklama olanağı ve geri dönüşüm özelliği ile de öne çıkan Tetra Brik Aseptic Edge süt, meyve suyu, nektar ve gazsız içeceklerin paketlenmesi için ideal.

Tetra Pak Pazarlama ve Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Charles Brand, “Ürün geliştirme çalışmalarımızın birçoğunda olduğu gibi, Tetra Brik Aseptic Edge gibi bir yeniliği, tüketiciler hakkında sahip olduğumuz derinlemesine bilgi ve gıda ve içecek endüstrisindeki tecrübemizin birleşimi sonucunda geliştirdik” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.