TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK KIŞ OPERASYONU BAŞLADI

Asayiş 03.10.2021 - 12:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK KIŞ OPERASYONU BAŞLADI

Terör örgütüne yönelik Eren-2 Sonbahar-Kış Operasyonu başladı
Terör örgütü PKK'ya yönelik Bingöl, Muş ve Diyarbakır kırsalında Eren-2 Sonbahar-Kış Operasyonu başlatıldı.   Terör örgütü PKK'ya yönelik Bingöl'ün Sağgöze, Diyarbakır'ın Lice ve Muş'un Şenyayla kırsalında başlatılan Sonbahar-Kış Operasyonlarına 13 taburdan 2 bin 520 personel katılıyor. Operasyon Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında bulunan Şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan Üs Bölgesi'nden yönetiliyor. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hubeyib Turan Üs Bölgesi'nde yaptığı açıklamada, özellikle 2016 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yönetiminde devletin bütün kurum ve kuruluşlarıyla tam bir uyum ve ahenk içinde bütün terör unsurlarına karşı çok etkin bir mücadele yürüttüklerini söyledi.    
Terör örgütüne yönelik Eren-2 Sonbahar-Kış Operasyonu başladı

Terör örgütü PKK'ya yönelik Bingöl, Muş ve Diyarbakır kırsalında Eren-2 Sonbahar-Kış Operasyonu başlatıldı.

 

Terör örgütü PKK'ya yönelik Bingöl'ün Sağgöze, Diyarbakır'ın Lice ve Muş'un Şenyayla kırsalında başlatılan Sonbahar-Kış Operasyonlarına 13 taburdan 2 bin 520 personel katılıyor.

Operasyon Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında bulunan Şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan Üs Bölgesi'nden yönetiliyor.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hubeyib Turan Üs Bölgesi'nde yaptığı açıklamada, özellikle 2016 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yönetiminde devletin bütün kurum ve kuruluşlarıyla tam bir uyum ve ahenk içinde bütün terör unsurlarına karşı çok etkin bir mücadele yürüttüklerini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.