TERHİSİNE 40 GÜN KALA KAFASINA SIKTI

Gündem 24.03.2015 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TERHİSİNE 40 GÜN KALA KAFASINA SIKTI

TERHİSİNE 40 GÜN KALA KAFASINA SIKTI
  Dün gece saat 21.00 sularında Hacılar Jandarma Karakolunda vatani görevini yapan İsmail Çıtır nöbet sırasında üzerine zimmetli silahı ile intihar girişiminde bulundu. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı nöbet tuttuğu bölgede çenesine dayadığı Kalaşnikof marka tüfeği bir anda ateşleyen 21 yaşındaki İsmail Çıtır Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 21 yaşındaki Ankara Polat'lı doğumlu İsmail Çıtır Burdur Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.  
TERHİSİNE 40 GÜN KALA KAFASINA SIKTI
 

Dün gece saat 21.00 sularında Hacılar Jandarma Karakolunda vatani görevini yapan İsmail Çıtır nöbet sırasında üzerine zimmetli silahı ile intihar girişiminde bulundu.

Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı nöbet tuttuğu bölgede çenesine dayadığı Kalaşnikof marka tüfeği bir anda ateşleyen 21 yaşındaki İsmail Çıtır Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

21 yaşındaki Ankara Polat'lı doğumlu İsmail Çıtır Burdur Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.