Terhisine 3 gün kala izindeyken vefat eden asker toprağa verildi

Yaşam 28.01.2018 - 12:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Terhisine 3 gün kala izindeyken vefat eden asker toprağa verildi

Terhisine 3 gün kala izindeyken vefat eden asker toprağa verildi
Afyonkarahisarlı Muhabere Er İsmail Gümüş, Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatani görevinin tamamlanmasına 1 hafta kala izne ayrıldı. Daha sonra rahatsızlanan Gümüş, İzmir Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Karaciğer yetmezliği teşhisi konulan İsmail Gümüş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Terhisine 3 gün kala hayatını kaybeden Muhabere Er İsmail Gümüş için Afyonkarahisar Mareşal Fevzi Çakmak Camisinde cenaze töreni düzenlendi Gümüş, kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Asri Mezarlıkta toprağa verildi.   Cenaze törenine, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı İkmal Albay Ali İhsan İmre, ailesi ve çok sayıda askeri personel katıldı.
Terhisine 3 gün kala izindeyken vefat eden asker toprağa verildi

Afyonkarahisarlı Muhabere Er İsmail Gümüş, Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatani görevinin tamamlanmasına 1 hafta kala izne ayrıldı. Daha sonra rahatsızlanan Gümüş, İzmir Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Karaciğer yetmezliği teşhisi konulan İsmail Gümüş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Terhisine 3 gün kala hayatını kaybeden Muhabere Er İsmail Gümüş için Afyonkarahisar Mareşal Fevzi Çakmak Camisinde cenaze töreni düzenlendi Gümüş, kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

 

Cenaze törenine, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı İkmal Albay Ali İhsan İmre, ailesi ve çok sayıda askeri personel katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.