Tek daireden 5 Milyon TL Dolandırdı

Asayiş 12.04.2017 - 14:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tek daireden 5 Milyon TL Dolandırdı

Tek daireden 5 Milyon TL Dolandırdı
Yapılan açıklamada Burdur kent merkezinde inşaat sektöründeki bazı firmaların aynı daireyi birden çok kişiye satarak tek daireden 5 milyon TL dolandırdıkları ve yapılan itirazlar sonucu tutuklandıkları bildirildi. Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan’ın imzası ile yayınlanan basın açıklamasında inşaat sektöründeki bazı firma yetkililerinin birden fazla mağdura aynı daireyi 85 kişiye sattığı veya hiç var olmayan daireleri sattığı veyahut bina yapılması kentsel dönüşüme mümkün olmayan yerlere bina yapacakmış gibi satıp bina teslim etmedikleri ve söz konusu arsaları başkalarına satarak mağdurları oyalamaya devam ettikleri belirtildi. Buna göre mahkemeye çıkarılıp serbest bırakılan şahıslara Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tutuklanmak üzere yakalama kararı çıkarıldı. Başsavcı Doğan vatandaşlardan inşaat sektöründeki yaptıkları tüm anlaşmaları yazılı hale getirmelerini ve ödemelerini de elden değil banka aracılığıyla yapmaları konusunda uyardı.
Tek daireden 5 Milyon TL Dolandırdı

Yapılan açıklamada Burdur kent merkezinde inşaat sektöründeki bazı firmaların aynı daireyi birden çok kişiye satarak tek daireden 5 milyon TL dolandırdıkları ve yapılan itirazlar sonucu tutuklandıkları bildirildi.

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan’ın imzası ile yayınlanan basın açıklamasında inşaat sektöründeki bazı firma yetkililerinin birden fazla mağdura aynı daireyi 85 kişiye sattığı veya hiç var olmayan daireleri sattığı veyahut bina yapılması kentsel dönüşüme mümkün olmayan yerlere bina yapacakmış gibi satıp bina teslim etmedikleri ve söz konusu arsaları başkalarına satarak mağdurları oyalamaya devam ettikleri belirtildi. Buna göre mahkemeye çıkarılıp serbest bırakılan şahıslara Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tutuklanmak üzere yakalama kararı çıkarıldı. Başsavcı Doğan vatandaşlardan inşaat sektöründeki yaptıkları tüm anlaşmaları yazılı hale getirmelerini ve ödemelerini de elden değil banka aracılığıyla yapmaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.