TEFENNİ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Spor 07.02.2022 - 15:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TEFENNİ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

BURDUR 1. AMATÖR’DE 13. HAFTA TAMAMLANDI: TEFENNİ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
Burdur 1. Amatör Lig’de 13. hafta müsabakaları tamamlandı. Tefenni Belediyespor kendi sahasında Karamanlıspor’u 7-0’lık farklı skorla geçerek liderliğini sürdürdü. Burdur 1. Amatör Lig’de 13. hafta müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu oynandı. 13. haftada sporseverler bol gollü karşılaşmalar izledi.  En gollü karşılaşma Gazi Stadında oynanan Burdurgücü – Gölhisarspor maçı oldu. Gölhisarspor deplasmanda karşılaştığı rakibini 2-6 ile geçti. Lider Tefenni Belediyespor ise şampiyonluk yolunda hata yapmadı. Tefenni Belediyespor kendi sahasında Karamanlıspor’u 7-0 ile geçerek liderliğini sürdürdü. Lig’de oynadığı futbolla adından söz ettiren Hacılar Belediyespor deplasmanda Burdur Gençlikspor’a 2-0 kaybetti. Geçtiğimiz hafta aldığı sürpriz galibiyetle ligin kaderi ile oynayan Zafer Gençlikspor, galibiyet serisini sürdürdü. Zafer Gençlikspor, Burdur Esnafspor’u 0-2 ile geçti. Lig’de büyük çıkış yakalayan Burdurspor’da galibiyet serisini sürdürdü. Burdurspor deplasmanda karşılaştığı Burdur Belediyespor’u 1-6 geçerek zirve takibini sürdürdü.
BURDUR 1. AMATÖR’DE 13. HAFTA TAMAMLANDI: TEFENNİ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Burdur 1. Amatör Lig’de 13. hafta müsabakaları tamamlandı. Tefenni Belediyespor kendi sahasında Karamanlıspor’u 7-0’lık farklı skorla geçerek liderliğini sürdürdü.

Burdur 1. Amatör Lig’de 13. hafta müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu oynandı. 13. haftada sporseverler bol gollü karşılaşmalar izledi.  En gollü karşılaşma Gazi Stadında oynanan Burdurgücü – Gölhisarspor maçı oldu. Gölhisarspor deplasmanda karşılaştığı rakibini 2-6 ile geçti. Lider Tefenni Belediyespor ise şampiyonluk yolunda hata yapmadı. Tefenni Belediyespor kendi sahasında Karamanlıspor’u 7-0 ile geçerek liderliğini sürdürdü. Lig’de oynadığı futbolla adından söz ettiren Hacılar Belediyespor deplasmanda Burdur Gençlikspor’a 2-0 kaybetti. Geçtiğimiz hafta aldığı sürpriz galibiyetle ligin kaderi ile oynayan Zafer Gençlikspor, galibiyet serisini sürdürdü. Zafer Gençlikspor, Burdur Esnafspor’u 0-2 ile geçti. Lig’de büyük çıkış yakalayan Burdurspor’da galibiyet serisini sürdürdü. Burdurspor deplasmanda karşılaştığı Burdur Belediyespor’u 1-6 geçerek zirve takibini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.