Tefenni Festivalin son gününde Azerin ile coştu

Kültür 04.08.2019 - 21:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni Festivalin son gününde Azerin ile coştu

Tefenni Festivalin son gününde Azerin ile coştu
Burdur Tefenni ilçesinde düzenlenen 16. Barutlusu şenliklerinde 3. Günü Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin ile coştu.   Şenlik alanında beş bin kişinin büyük tezahüratları ile sahneye çıkan sanatçı şenlik alanında bulunan sevenlerine doyumsuz bir gece yaşattı. Üç gündür devam eden Barutlusu şenlikleri birbirinden değerler sanatçılar yer aldı. Tefenni ve çevre il ilçelerden gelen misafirlerini ağırlarken festival boyunca Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün ilçeye yaptığı hizmetler ve misafirleriyle ilgilenmesi festivalin ana hatlarından biri olarak gözüktü. Senlik alanında uç gün boyunca dolu olurken bir o kadar da halkın senlik alanı dışında bulunan stantları gezmesi oralarda eğlenmesinde ayriyeten dikkat çekti. Şenliğe son günde çevre belediye başkanları ve Tefenni kaymakamı katılırken Burdur MHP il başkanı ve Ülkü Ocakları başkanı üç gün boyunca Tefenni belediye başkanını yalnız bırakmadı.
Tefenni Festivalin son gününde Azerin ile coştu

Burdur Tefenni ilçesinde düzenlenen 16. Barutlusu şenliklerinde 3. Günü Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin ile coştu. 

 Şenlik alanında beş bin kişinin büyük tezahüratları ile sahneye çıkan sanatçı şenlik alanında bulunan sevenlerine doyumsuz bir gece yaşattı. Üç gündür devam eden Barutlusu şenlikleri birbirinden değerler sanatçılar yer aldı. Tefenni ve çevre il ilçelerden gelen misafirlerini ağırlarken festival boyunca Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün ilçeye yaptığı hizmetler ve misafirleriyle ilgilenmesi festivalin ana hatlarından biri olarak gözüktü. Senlik alanında uç gün boyunca dolu olurken bir o kadar da halkın senlik alanı dışında bulunan stantları gezmesi oralarda eğlenmesinde ayriyeten dikkat çekti. Şenliğe son günde çevre belediye başkanları ve Tefenni kaymakamı katılırken Burdur MHP il başkanı ve Ülkü Ocakları başkanı üç gün boyunca Tefenni belediye başkanını yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.