TEFENNİ’DEN MEHMETÇİK'E DESTEK KAMPANYASI

Gündem 28.02.2018 - 11:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TEFENNİ’DEN MEHMETÇİK'E DESTEK KAMPANYASI

Tefenni Kaymakamlığı Tefenni Millî Mücadelede Mehmetçikle El Ele destek kampanyası başlattı.
Tefenni Kaymakamı İlker Eker’in Tefenni Konferans Salonunda; Tefenni Belediyesi, Tefenni Merkez ve Köy Muhtarlıkları, Tefenni Mehmet Akif Ersoy Meslek Yüksekokulu, Siyasi Parti İlçe Başkanlıkları, Tefenni Merkez ve Köy Kooperatifleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile yaptığı toplantıda kahraman Mehmetçiğe destek kampanyası çıktı. Toplantı sonrası Tefenni Kaymakamlığı sosyal medya ve web sayfasında bir bildiri yayınlayarak toplantının amacını paylaştı. “Tefenni Kaymakamlığı himayesinde; içerisinde; Tük Silahlı Kuvvetlerimizin yurtiçi ve yurtdışında ülkemizin bekası ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için göstermiş olduğu mücadeleye destek olmak amacıyla 26.02.2018 tarihinde İlçemiz Tefenni Konferans Salonunda toplantı gerçekleştirilmiş olup, Toplantı neticesinde, “Tefenni Milli Mücadelede Mehmetçikle El Ele” kampanyası sonunda toplanacak maddi desteklerin Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı(TSKGV)’na aktarılması kararı alınmıştır.   Gerçekleştirilecek olan destek kampanyası 27.02.2018 tarihi Çarşamba günü başlayıp, 18.03.2018 tarihinde “Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.Yıldönümünde son bulacak ve akabinde toplanan maddi desteğin TSKGV hesabına aktarılacaktır."
Tefenni Kaymakamlığı Tefenni Millî Mücadelede Mehmetçikle El Ele destek kampanyası başlattı.

Tefenni Kaymakamı İlker Eker’in Tefenni Konferans Salonunda; Tefenni Belediyesi, Tefenni Merkez ve Köy Muhtarlıkları, Tefenni Mehmet Akif Ersoy Meslek Yüksekokulu, Siyasi Parti İlçe Başkanlıkları, Tefenni Merkez ve Köy Kooperatifleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile yaptığı toplantıda kahraman Mehmetçiğe destek kampanyası çıktı. Toplantı sonrası Tefenni Kaymakamlığı sosyal medya ve web sayfasında bir bildiri yayınlayarak toplantının amacını paylaştı.

“Tefenni Kaymakamlığı himayesinde; içerisinde; Tük Silahlı Kuvvetlerimizin yurtiçi ve yurtdışında ülkemizin bekası ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için göstermiş olduğu mücadeleye destek olmak amacıyla 26.02.2018 tarihinde İlçemiz Tefenni Konferans Salonunda toplantı gerçekleştirilmiş olup, Toplantı neticesinde, “Tefenni Milli Mücadelede Mehmetçikle El Ele” kampanyası sonunda toplanacak maddi desteklerin Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı(TSKGV)’na aktarılması kararı alınmıştır.

 

Gerçekleştirilecek olan destek kampanyası 27.02.2018 tarihi Çarşamba günü başlayıp, 18.03.2018 tarihinde “Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.Yıldönümünde son bulacak ve akabinde toplanan maddi desteğin TSKGV hesabına aktarılacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.