TEFENNİ’DEKİ BÜYÜK ŞENLİĞE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Kültür 03.08.2018 - 14:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TEFENNİ’DEKİ BÜYÜK ŞENLİĞE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Tefenni ilçesindeki Barutlu Su Şenlikleri görkemli bir şekilde açıldı.
Burdur’un Tefenni ilçesinde bugün başlayan şenlikler Mehteran Takımının yürüyüşüyle start aldı.  Barutlu Su şenlikleri 5 Ağustos’a kadar devam edecek.  Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve beraberindekilerin yer aldığı kortej yürüyüşünün ardından Tarım Fuarının açılışı ve Şenlik Alanının açılışı yapılıyor. Barutlu Su Şenliklerinin bu ilk gününde açılışların ardından Turgay Başyayla ve BAHA konserleriyle tüm katılımcılara eşsiz bir müzik şöleni verilecek.      
Tefenni ilçesindeki Barutlu Su Şenlikleri görkemli bir şekilde açıldı.

Burdur’un Tefenni ilçesinde bugün başlayan şenlikler Mehteran Takımının yürüyüşüyle start aldı.  Barutlu Su şenlikleri 5 Ağustos’a kadar devam edecek.  Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve beraberindekilerin yer aldığı kortej yürüyüşünün ardından Tarım Fuarının açılışı ve Şenlik Alanının açılışı yapılıyor.

Barutlu Su Şenliklerinin bu ilk gününde açılışların ardından Turgay Başyayla ve BAHA konserleriyle tüm katılımcılara eşsiz bir müzik şöleni verilecek.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.