Tefenni’de Zafer Bayramı Kutlamaları

Gündem 30.08.2018 - 11:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni’de Zafer Bayramı Kutlamaları

Tefenni'de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen tören; Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tefenni Kaymakamı İlker Eker ve Belediye Başkanı Vekili Firdevsi Gökçen, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, kamu kurum amirleri ile vatandaşların katıldığı törende, Jandarma  Astsubay Çavuş tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Tören Kaymakam İlker Eker'in makamında tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi. (Kaynak: Tefennihaber)
Tefenni'de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen tören; Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tefenni Kaymakamı İlker Eker ve Belediye Başkanı Vekili Firdevsi Gökçen, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, kamu kurum amirleri ile vatandaşların katıldığı törende, Jandarma  Astsubay Çavuş tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Tören Kaymakam İlker Eker'in makamında tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.

(Kaynak: Tefennihaber)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.