TEFENNİ'DE AHMET ŞAFAK RÜZGARI

Sanat 30.05.2015 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TEFENNİ'DE AHMET ŞAFAK RÜZGARI

Ahmet Şafak sesiyle tefenni ovasını salladı.
Tefenni'nin genç Belediye Başkanı her zaman olduğu gibi seçim öncesinde Milliyetçileri coşturmayı bildi. Seçim öncesinde ünlü sanatçı Ahmet Şakak'ı Burdur'un Tefenni ilçesine getirerek Burdur'da bulunan bütün milliyetçileri Tefenni ilçesine toplamayı başardı. İlçe halkı ve çevreden gelen binlerce kişi soğuk havaya rağmen çoştu.  İlçe halk pazarında dün akşam verilen konser ile sahneye çıkan ahmet şafak kendine has üslubuyla türküleri yorumları. Tefennide ki bu muhteşem gecede Ahmet Şafak ile birlikte BAHA ve Ümmü Erbil'de sahne alarak Tefenni protokolünü ve halkını çoşturdu. Bu muhteşem gecede sahne alan sanatçılar yörenin türkülerini ve genel eserleri seslendirerek müzik şöleni gerçekleştirdi. Konsere katılan yediden yetmişe herkes zaman zaman sahnede oyunlar oynayıp zaman zamanda bulundukları yerden alkışlarla tempo tuttu. 
Ahmet Şafak sesiyle tefenni ovasını salladı.

Tefenni'nin genç Belediye Başkanı her zaman olduğu gibi seçim öncesinde Milliyetçileri coşturmayı bildi. Seçim öncesinde ünlü sanatçı Ahmet Şakak'ı Burdur'un Tefenni ilçesine getirerek Burdur'da bulunan bütün milliyetçileri Tefenni ilçesine toplamayı başardı. İlçe halkı ve çevreden gelen binlerce kişi soğuk havaya rağmen çoştu.

 İlçe halk pazarında dün akşam verilen konser ile sahneye çıkan ahmet şafak kendine has üslubuyla türküleri yorumları. Tefennide ki bu muhteşem gecede Ahmet Şafak ile birlikte BAHA ve Ümmü Erbil'de sahne alarak Tefenni protokolünü ve halkını çoşturdu. Bu muhteşem gecede sahne alan sanatçılar yörenin türkülerini ve genel eserleri seslendirerek müzik şöleni gerçekleştirdi. Konsere katılan yediden yetmişe herkes zaman zaman sahnede oyunlar oynayıp zaman zamanda bulundukları yerden alkışlarla tempo tuttu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.