Tefenni bisiklet yoluna kavuştu

Gündem 07.11.2019 - 15:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni bisiklet yoluna kavuştu

"Gönlü güzel insanları, çiçek gibi yolları ve arı gibi çalışan personelimizle, Herşeyin en güzelini hakeden ilçemizde tüm sokaklarımız huzura çıkacak."
         Tefenni Belediyesi tarafından geçen haftalarda yapımına başlanan bisiklet yolu çalışmalarının 1 etabı tamamlandı.           Bisiklet yolları ile birlikte yapımı süren okul ve yaya geçitlerinde hız kesici kasis uygulaması da tamamlanarak hizmete açıldı.            Tefenni Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada;          "Tüm halkımızın güvenli ve rahat bir şekilde bisiklete binebilmeleri ve Tefenni'mize yakışan bir hizmeti daha tamamlamış bulunuyoruz. Halkımıza hayırlı olması dileklerimle saygılarımı sunarım." İfadeleri yer aldı.  
"Gönlü güzel insanları, çiçek gibi yolları ve arı gibi çalışan personelimizle, Herşeyin en güzelini hakeden ilçemizde tüm sokaklarımız huzura çıkacak."

         Tefenni Belediyesi tarafından geçen haftalarda yapımına başlanan bisiklet yolu çalışmalarının 1 etabı tamamlandı.

          Bisiklet yolları ile birlikte yapımı süren okul ve yaya geçitlerinde hız kesici kasis uygulaması da tamamlanarak hizmete açıldı.

 

         Tefenni Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada;

         "Tüm halkımızın güvenli ve rahat bir şekilde bisiklete binebilmeleri ve Tefenni'mize yakışan bir hizmeti daha tamamlamış bulunuyoruz. Halkımıza hayırlı olması dileklerimle saygılarımı sunarım." İfadeleri yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.