Tefenni Belediyesinden Yapı Market Projesi

Gündem 14.09.2018 - 15:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni Belediyesinden Yapı Market Projesi

Tefenni Belediyesi yeni projelerine yenisini ekledi.
Uzun zamandır âtıl bulunan Tefenni Soğuk Hava Deposu’nun yerine Yapı Market kurulacağı açıklandı. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz konu ile bir açıklama yaparak: “Her geçen gün güzelleşen ve gelişen Tefenni için eski soğuk hava deposunun olduğu yer Tefenni’ye hiç yakışmayan görüntü oluşturuyordu. Tefenni’de eksikliğini htiğimiz Yapı Market kurmayı istedik ve bununla ilgili olarak çalışmalarımızı başladık. Vatandaşlarımız yapı malzemelerini bulmakta ürün çeşitliliği açısında sıkıntı yaşıyordu. Malzemelerini tedarik etmek için çevre ilçelere ya da çevre illere gidiyordu. Vatandaşlarımızın isteğini karşılık vermek istedik. Öncelikle Tefenni Belediyesi bünyesinde TEBAŞ A.Ş şirketini kurduk. Belediyemizin gelirlerini şirketimizde toplamak istiyoruz. Şirket bünyesinde, beton santralimiz, taş ocağımız, kömür satışımız, Yapı Market, Teras Park işletmeciliğini TEBAŞ’ta toplayacağız. Bu vesile ile TEBAŞ’ı her geçen zaman büyüterek ve geliştirerek sermayesini artıracağız ve işsiz gençlerimiz için istihdam imkânı sağlayacağız “dedi.
Tefenni Belediyesi yeni projelerine yenisini ekledi.

Uzun zamandır âtıl bulunan Tefenni Soğuk Hava Deposu’nun yerine Yapı Market kurulacağı açıklandı.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz konu ile bir açıklama yaparak: “Her geçen gün güzelleşen ve gelişen Tefenni için eski soğuk hava deposunun olduğu yer Tefenni’ye hiç yakışmayan görüntü oluşturuyordu. Tefenni’de eksikliğini htiğimiz Yapı Market kurmayı istedik ve bununla ilgili olarak çalışmalarımızı başladık. Vatandaşlarımız yapı malzemelerini bulmakta ürün çeşitliliği açısında sıkıntı yaşıyordu. Malzemelerini tedarik etmek için çevre ilçelere ya da çevre illere gidiyordu. Vatandaşlarımızın isteğini karşılık vermek istedik. Öncelikle Tefenni Belediyesi bünyesinde TEBAŞ A.Ş şirketini kurduk. Belediyemizin gelirlerini şirketimizde toplamak istiyoruz. Şirket bünyesinde, beton santralimiz, taş ocağımız, kömür satışımız, Yapı Market, Teras Park işletmeciliğini TEBAŞ’ta toplayacağız. Bu vesile ile TEBAŞ’ı her geçen zaman büyüterek ve geliştirerek sermayesini artıracağız ve işsiz gençlerimiz için istihdam imkânı sağlayacağız “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.