Tefenni Belediyesinden Örnek Davranış

Gündem 01.08.2021 - 21:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni Belediyesinden Örnek Davranış

Tefenni Belediyesinden Örnek Davranış
Burdur’un Tefenni ilçesi belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı duyuruda Batutlusu şenliklerini iptal ederek şenlik bütçesi ile Akdeniz’deki yangınlara destek sağlayacağını belirtti.   Tefenni Belediyesinin geleneksel olarak yaptığı Tarım fuarı ve Barutlusu şenlikleri bu yıl 6-7-8- Ağustos’ta yapılacaktı. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşanan orman yangınları nedeniyle Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz şenliklerin iptal edildiğini ve ayrılan bütçe ile 2 adet arozöz ile yangınla mücadele için destek vereceğini duyurdu. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı duyuda; “Son günlerde Ülkemizin birçok bölgesinde yangın vakaları, evsiz kalan binlerce vatan evladı, mallarını, hayvanlarını kaybeden çiftçilerimiz, Milletçe duyduğumuz büyük üzüntü ve en önemlisi tüm yangın zedelere ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza olan saygımız gereği Şenlikleri İPTAL etme kararı almış bulunmaktayız. Şenlikler için ayırdığımız bütçe ile 2 (iki) adet arozöz alıp, yangınla mücadele eden vatandaşlarımızın yardımına göndermeyi daha uygun bulduk. Şenliklerin iptali nedeni ile üzülen gençlerimize de yaralarımızı sardıktan sonra 30 Ağustos veya 29 Ekim tarihlerinde konserler eşliğinde kutlama taahhüdünü veriyorum. Bugün acıları paylaşma günü, bugün yaraları hep birlikte sarma günü, bugün birlik ve bütünlük içerisinde olduğumuzu ispat etme günüdür. Almış olduğumuz bu kararı anlayışla karşılayacağınızı düşünüyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.
Tefenni Belediyesinden Örnek Davranış

Burdur’un Tefenni ilçesi belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı duyuruda Batutlusu şenliklerini iptal ederek şenlik bütçesi ile Akdeniz’deki yangınlara destek sağlayacağını belirtti.

 

Tefenni Belediyesinin geleneksel olarak yaptığı Tarım fuarı ve Barutlusu şenlikleri bu yıl 6-7-8- Ağustos’ta yapılacaktı. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşanan orman yangınları nedeniyle Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz şenliklerin iptal edildiğini ve ayrılan bütçe ile 2 adet arozöz ile yangınla mücadele için destek vereceğini duyurdu.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı duyuda; “Son günlerde Ülkemizin birçok bölgesinde yangın vakaları, evsiz kalan binlerce vatan evladı, mallarını, hayvanlarını kaybeden çiftçilerimiz, Milletçe duyduğumuz büyük üzüntü ve en önemlisi tüm yangın zedelere ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza olan saygımız gereği Şenlikleri İPTAL etme kararı almış bulunmaktayız. Şenlikler için ayırdığımız bütçe ile 2 (iki) adet arozöz alıp, yangınla mücadele eden vatandaşlarımızın yardımına göndermeyi daha uygun bulduk.

Şenliklerin iptali nedeni ile üzülen gençlerimize de yaralarımızı sardıktan sonra 30 Ağustos veya 29 Ekim tarihlerinde konserler eşliğinde kutlama taahhüdünü veriyorum.

Bugün acıları paylaşma günü, bugün yaraları hep birlikte sarma günü, bugün birlik ve bütünlük içerisinde olduğumuzu ispat etme günüdür. Almış olduğumuz bu kararı anlayışla karşılayacağınızı düşünüyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.