Tefenni Belediyesinden Corona Virüs Tedbiri

Gündem 16.03.2020 - 18:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni Belediyesinden Corona Virüs Tedbiri

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Corona Virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşlardan düğünlerini ileri bir tarihe ertelemesini rica etti.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada Corona Virüsüne karşı tedbirlerin ivedilikle alındığını belirterek; düğünlerin ileri bir tarihe ertelenmesini, haftada bir olan halk pazarlarının ise haftanın her gün açık olacak şekilde düzenlendiğini belirtti. Başkan Alagöz yaptığı açıklamada; “Tüm dünyayı tehdit eden Koronavirüs ile mücadele kapsamında, İlçemiz genelinde de birtakım kararlar alınmış olup, Belediyemiz bünyesindeki işletmeler düğün, nişan vb. toplu törenler için kiraya verilmeyecektir. Hem yeni bir hayata geçiş yapacak evlatlarımız için hem de halkımızın can sağlığı adına tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını istirham ediyor, Nisan ayı sonuna kadar kararlaştırmış oldukları düğün planlarını ileri tarihlere ertelemelerini rica ediyorum. Ayrıca Halkımızın kalabalık ortamlardan olumsuz etkilenmemesi adına yarından itibaren hafta bir gün, yani çarşamba günleri kurulan Halk Pazarı’mızın, Nisan ayı sonuna kadar yine Kapalı Pazar Yerimizde haftanın 7gün'ü kurulmasına, dileyen esnaflarımızın haftanın 7 günü Kapalı Pazar Yerimizde tezgâh açmasına Belediyemizce karar verilmiştir. Bu doğrultuda pazar esnafımızın mutlaka eldiven kullanması zorunlu kılınmıştır.” dedi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Corona Virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşlardan düğünlerini ileri bir tarihe ertelemesini rica etti.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada Corona Virüsüne karşı tedbirlerin ivedilikle alındığını belirterek; düğünlerin ileri bir tarihe ertelenmesini, haftada bir olan halk pazarlarının ise haftanın her gün açık olacak şekilde düzenlendiğini belirtti.

Başkan Alagöz yaptığı açıklamada; “Tüm dünyayı tehdit eden Koronavirüs ile mücadele kapsamında, İlçemiz genelinde de birtakım kararlar alınmış olup, Belediyemiz bünyesindeki işletmeler düğün, nişan
vb. toplu törenler için kiraya verilmeyecektir.

Hem yeni bir hayata geçiş yapacak evlatlarımız için hem de halkımızın can sağlığı adına tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını istirham ediyor, Nisan ayı sonuna kadar kararlaştırmış oldukları düğün planlarını ileri tarihlere ertelemelerini rica ediyorum.

Ayrıca Halkımızın kalabalık ortamlardan olumsuz etkilenmemesi adına yarından itibaren hafta bir gün, yani çarşamba günleri kurulan Halk Pazarı’mızın, Nisan ayı sonuna kadar yine Kapalı Pazar Yerimizde haftanın 7gün'ü kurulmasına, dileyen esnaflarımızın haftanın 7 günü Kapalı Pazar Yerimizde tezgâh açmasına Belediyemizce karar verilmiştir. Bu doğrultuda pazar esnafımızın mutlaka eldiven kullanması zorunlu kılınmıştır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.