Tefenni Belediye Başkanı Alagöz Soylu’ya Sahip Çıktı

Gündem 28.05.2021 - 21:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni Belediye Başkanı Alagöz Soylu’ya Sahip Çıktı

Tefenni Belediye Başkanı Alagöz Soylu’ya Sahip Çıktı
Milliyetçi Hareket Partili Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ilçede billboardlarla destek çıktı. Burdur Tefenni ilçesi Belediye Başkanı Ümit Alagöz ilçede astırdığı billboardlar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek çıktı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun pankartları yan yana asıldı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin pankartta yer alan, “Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanının boynuna tasma geçiremeyecek. Buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecektir” sözleri yer aldı.  
Tefenni Belediye Başkanı Alagöz Soylu’ya Sahip Çıktı

Milliyetçi Hareket Partili Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ilçede billboardlarla destek çıktı.

Burdur Tefenni ilçesi Belediye Başkanı Ümit Alagöz ilçede astırdığı billboardlar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek çıktı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun pankartları yan yana asıldı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin pankartta yer alan, “Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanının boynuna tasma geçiremeyecek. Buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecektir” sözleri yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.