TEFENNİ BAŞKAN ALAGÖZ ÖNCÜLÜĞÜNDE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR

Gündem 05.10.2021 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TEFENNİ BAŞKAN ALAGÖZ ÖNCÜLÜĞÜNDE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR

TEFENNİ BAŞKAN ALAGÖZ ÖNCÜLÜĞÜNDE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR
Tefenni Belediyesinde bir yatırımın daha startı başkan Ümit Alagöz’ün öncülüğünde verildi.   Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Ümit Alagöz projenin 500 gün içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi.   Başkan Alagöz paylaşımında, “ATIKSU ARITMA TESİSİMİZİN YAPIMINA BAŞLIYORUZ İller Bankası Genel Müdürlüğünce ihalesi yapılan #Tefenni #AtıksuArıtmaTesisi'miz için Esen İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile 22.09.2021 tarihinde sözleşme imzalanmış, bugün itibari ile de yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirilmiştir. Toplam 10.971.362 ₺ tutarındaki projemizin 50'si Belediyemiz imkanları, 50'si ise SUKAP hibe desteği ile yapılacak olup, projemiz 500 gün içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye başlayacaktır. Suyun tek bir damlasına bile eskisinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Atıksu Arıtma Tesisimizin, Tefenni'mize, Burdur'umuza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, saygılarımı sunarım.” İfadelerini kullandı. Ümit Alagöz - Tefenni Belediye Başkanı
TEFENNİ BAŞKAN ALAGÖZ ÖNCÜLÜĞÜNDE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR

Tefenni Belediyesinde bir yatırımın daha startı başkan Ümit Alagöz’ün öncülüğünde verildi.

 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Ümit Alagöz projenin 500 gün içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

 

Başkan Alagöz paylaşımında,

“ATIKSU ARITMA TESİSİMİZİN YAPIMINA BAŞLIYORUZ

İller Bankası Genel Müdürlüğünce ihalesi yapılan #Tefenni #AtıksuArıtmaTesisi'miz için Esen İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile 22.09.2021 tarihinde sözleşme imzalanmış, bugün itibari ile de yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirilmiştir. Toplam 10.971.362 ₺ tutarındaki projemizin 50'si Belediyemiz imkanları, 50'si ise SUKAP hibe desteği ile yapılacak olup, projemiz 500 gün içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye başlayacaktır. Suyun tek bir damlasına bile eskisinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Atıksu Arıtma Tesisimizin, Tefenni'mize, Burdur'umuza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, saygılarımı sunarım.” İfadelerini kullandı.

Ümit Alagöz - Tefenni Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.