Tefenni Ahmet Şafak’la Sabahladı

Kültür 05.08.2018 - 13:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni Ahmet Şafak’la Sabahladı

Geleneksel Barutlusu şenliklerinin ikinci gününde Ozan Emir Demir ve Ahmet Şafak Tefennilileri gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşturdu.
Burdur’un Tefenni İlçesinde başlayan 15. Geleneksel Barutlu Su Şenliği kapsamında, şenliğin ilk gününü Turgay Başyayla ve BAHA konserleri ile taçlandırmıştı. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün önderliğinde düzenlenen Tarım Fuarı ve Barutlu Su Şenliği programında tüm katılımcılara ikinci gününde de Ozan Emir Demir ve Ahmet Şafak ile unutulmaz bir gece yaşattı. Tefenni Şenlik ve Kır Düğün Alanında düzenlenen konserlerde binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılardan Ozan Emir Demir ve Ahmet Şafak eski ve yeni albümlerinden seslendirdikleri parçalar ile tüm davetlileri coşturdu.   Sadir Durmaz yaptığı konuşmada: “Burdur Tefenni ilçemize açılan bu tesisler için Belediye Başkanımız Alagöz ve Tefenni halkına teşekkür ediyorum. Yakın zamanda şehit olan astsubayımızın eşine ve 11 aylık bebeğine rahmet diliyorum. Ülkemizi hiç kimse parçalamayacak. Bugün ağıt yakanlar dün PKK’nın uzantısını meclise sokabilmek için oy verdiler. ABD yıllarca FETÖ ve PKK’ya destek verdi şimdi de utanmadan bir papaz için yaptırım uyguluyorlar. Genel Başkanımızın dediği gibi biz şu anda hükümetin ABD’ye karşı gösterdiği tepkilerin destekçisiyiz. Kimse bu ülkeyi bölemez, diz çöktüremez. Diz çöktüreceğini sananlar Ülkücülerin, Türk milletinin burada olduğunu unutmasın. Siyasi olarak hükümetin arkasındayız.” dedi.   Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’da Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sanatçıları dinleyerek eşlik etti.  Tefenni’de yapılan tesislerin açılışını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Kaymakam İlker Eker ve beraberindekiler açılış kurdelesini kesti. Katılımcılara plaketler takdim edildikten sonra program sona erdi.
Geleneksel Barutlusu şenliklerinin ikinci gününde Ozan Emir Demir ve Ahmet Şafak Tefennilileri gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşturdu.

Burdur’un Tefenni İlçesinde başlayan 15. Geleneksel Barutlu Su Şenliği kapsamında, şenliğin ilk gününü Turgay Başyayla ve BAHA konserleri ile taçlandırmıştı. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün önderliğinde düzenlenen Tarım Fuarı ve Barutlu Su Şenliği programında tüm katılımcılara ikinci gününde de Ozan Emir Demir ve Ahmet Şafak ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Tefenni Şenlik ve Kır Düğün Alanında düzenlenen konserlerde binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılardan Ozan Emir Demir ve Ahmet Şafak eski ve yeni albümlerinden seslendirdikleri parçalar ile tüm davetlileri coşturdu.

 

Sadir Durmaz yaptığı konuşmada: “Burdur Tefenni ilçemize açılan bu tesisler için Belediye Başkanımız Alagöz ve Tefenni halkına teşekkür ediyorum. Yakın zamanda şehit olan astsubayımızın eşine ve 11 aylık bebeğine rahmet diliyorum. Ülkemizi hiç kimse parçalamayacak. Bugün ağıt yakanlar dün PKK’nın uzantısını meclise sokabilmek için oy verdiler. ABD yıllarca FETÖ ve PKK’ya destek verdi şimdi de utanmadan bir papaz için yaptırım uyguluyorlar. Genel Başkanımızın dediği gibi biz şu anda hükümetin ABD’ye karşı gösterdiği tepkilerin destekçisiyiz. Kimse bu ülkeyi bölemez, diz çöktüremez. Diz çöktüreceğini sananlar Ülkücülerin, Türk milletinin burada olduğunu unutmasın. Siyasi olarak hükümetin arkasındayız.” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’da Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sanatçıları dinleyerek eşlik etti.  Tefenni’de yapılan tesislerin açılışını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Kaymakam İlker Eker ve beraberindekiler açılış kurdelesini kesti. Katılımcılara plaketler takdim edildikten sonra program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.