Tefeci operasyonu: 6 gözaltı

Asayiş 16.02.2018 - 10:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefeci operasyonu: 6 gözaltı

Tefeci operasyonu: 6 gözaltı
Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda tefecilik yaptığı iddia edilen 6 şüpheli gözaltına alınırken, yüklü miktarda kredi kartı slipleri, 2 post cihazı, çok sayıda farklı firmalara düzenlenmiş faturalar ve para ele geçirildi.    Alanya’da tefecilik yapılarak haksız kazanç sağlayan şahıslara yönelik, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri harekete geçti. Belirlenen adreslere baskın düzenleyen ekipler, şüpheli Y.Ç, B.Y, R.S, T.O, T.C, S.G.Ö. ile U.S.’yi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 2 pos cihazı, başkasına ait 2 kredi kartı, toplam 17 bin 790 TL tutarlı kredi kartı slipleri, toplam 225 bin TL tutarlı farklı firmalar adına düzenlenmiş faturalar ile 11 bin TL ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca aynı operasyon kapsamında A.Ç. isimli şüphelinin arandığı öğrenildi.
Tefeci operasyonu: 6 gözaltı

Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda tefecilik yaptığı iddia edilen 6 şüpheli gözaltına alınırken, yüklü miktarda kredi kartı slipleri, 2 post cihazı, çok sayıda farklı firmalara düzenlenmiş faturalar ve para ele geçirildi. 
 

Alanya’da tefecilik yapılarak haksız kazanç sağlayan şahıslara yönelik, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri harekete geçti. Belirlenen adreslere baskın düzenleyen ekipler, şüpheli Y.Ç, B.Y, R.S, T.O, T.C, S.G.Ö. ile U.S.’yi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 2 pos cihazı, başkasına ait 2 kredi kartı, toplam 17 bin 790 TL tutarlı kredi kartı slipleri, toplam 225 bin TL tutarlı farklı firmalar adına düzenlenmiş faturalar ile 11 bin TL ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca aynı operasyon kapsamında A.Ç. isimli şüphelinin arandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.