TDSYMB’den Çarpıcı Rapor

Ekonomi 05.12.2019 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TDSYMB’den Çarpıcı Rapor

Ülkemizdeki hayvancılığın sorunları ve çözümlerini içeren Hayvancılığın Yeniden İnşası raporu yayınlandı.
  Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından, hayvancılık sektöründe üretici ve tüketicileri etkileyen sorunların tespiti, çözüm yollarının belirlenmesi ve hayvancılığın yeniden inşası konularında bir değerlendirme raporu hazırlandı.   Hayvancılığa dair tüm detayların yer aldığı raporda; hayvancılıkta yaşanan süreç, sorunlu alanlar ve çözüm önerileri, yetiştiricinin para kazanmasını sağlayacak doğru modeller gibi pek çok konu başlığı yer aldı.   Hayvancılığın Yeniden İnşası ismiyle 72 sayfa olarak yayınlanan raporda, TÜİK verileri ve sahada yapılan gözlemlerden elde edilen istatistiksel bilgiler kullanıldı.   TDSYMB Yönetim Kurulu Adına Kamil Özcan, yaptıkları çalışmanın sessiz çoğunluğun sesini duyurmak, farklı fikirler sunarak yapıcı, birleştirici, kapsayıcı bir anlayışla çözüm önerileri getirmek maksadı ile hazırlandığını belirtti.   Raporun, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği (TDSYMB) tarafından, büyükbaş hayvancılığa ve onun sorunlarına bütünsel bir yaklaşımla bakılmasının daha doğru olacağı düşüncesiyle genel bir değerlendirme raporu olarak hazırlandığını belirten Özcan; “Bu çalışmada; kısaca özetleyecek olursak, ülkemiz hayvancılığının günümüzde ve gelecekteki olası durumunun tespit edilmesine, yaşanan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin ortaya konulmasına çalışıldı.” Dedi.   Hayvancılığa dair sorunlar, sebepler ve çözüm önerilerinin yer aldığı rapor, e-kitap formatında erişime açık. Rapora, http://www.dsymb.org.tr/hayvanciligin-yeniden-insasi-e-kitap/ adresinden ulaşılabiliyor.
Ülkemizdeki hayvancılığın sorunları ve çözümlerini içeren Hayvancılığın Yeniden İnşası raporu yayınlandı.

 

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından, hayvancılık sektöründe üretici ve tüketicileri etkileyen sorunların tespiti, çözüm yollarının belirlenmesi ve hayvancılığın yeniden inşası konularında bir değerlendirme raporu hazırlandı.

 

Hayvancılığa dair tüm detayların yer aldığı raporda; hayvancılıkta yaşanan süreç, sorunlu alanlar ve çözüm önerileri, yetiştiricinin para kazanmasını sağlayacak doğru modeller gibi pek çok konu başlığı yer aldı.

 

Hayvancılığın Yeniden İnşası ismiyle 72 sayfa olarak yayınlanan raporda, TÜİK verileri ve sahada yapılan gözlemlerden elde edilen istatistiksel bilgiler kullanıldı.

 

TDSYMB Yönetim Kurulu Adına Kamil Özcan, yaptıkları çalışmanın sessiz çoğunluğun sesini duyurmak, farklı fikirler sunarak yapıcı, birleştirici, kapsayıcı bir anlayışla çözüm önerileri getirmek maksadı ile hazırlandığını belirtti.

 

Raporun, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği (TDSYMB) tarafından, büyükbaş hayvancılığa ve onun sorunlarına bütünsel bir yaklaşımla bakılmasının daha doğru olacağı düşüncesiyle genel bir değerlendirme raporu olarak hazırlandığını belirten Özcan; “Bu çalışmada; kısaca özetleyecek olursak, ülkemiz hayvancılığının günümüzde ve gelecekteki olası durumunun tespit edilmesine, yaşanan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin ortaya konulmasına çalışıldı.” Dedi.

 

Hayvancılığa dair sorunlar, sebepler ve çözüm önerilerinin yer aldığı rapor, e-kitap formatında erişime açık. Rapora, http://www.dsymb.org.tr/hayvanciligin-yeniden-insasi-e-kitap/ adresinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.