TATİLCİLER DİKKAT

Yaşam 03.05.2018 - 11:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TATİLCİLER DİKKAT

Meteoroloji hafta sonu tatil düşünenleri uyardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahminlerine göre hafta sonu Batı Akdeniz bölgesinde olduğu gibi Burdur’da da sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. Meteorolojiden alınan bilgiye göre Burdur’da Perşembe Cuma ve cumartesi yer yer yağışın etkili olması; Pazar ve pazartesi günü ise gök gürültülü sağanak yağış beklenmekte. Meteorolojiye göre: Perşembe: Mevzi Sağanak Yağışlı Cuma: Mevzi Sağanak Yağışlı Cumartesi: Mevzi Sağanak Yağışlı Pazar: Gök gürültülü Sağanak Yağışlı Pazartesi: Gök gürültülü Sağanak Yağışlı hava tahmin ediliyor.  Buna göre Hafta sonu piknik yapacak ya da tatil yapacak vatandaşların yağışı düşünerek tedbir almalarında; tatilcilerin yanlarından şemsiyeyi eksik etmemelerinde yarar var.
Meteoroloji hafta sonu tatil düşünenleri uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahminlerine göre hafta sonu Batı Akdeniz bölgesinde olduğu gibi Burdur’da da sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.

Meteorolojiden alınan bilgiye göre Burdur’da Perşembe Cuma ve cumartesi yer yer yağışın etkili olması; Pazar ve pazartesi günü ise gök gürültülü sağanak yağış beklenmekte. Meteorolojiye göre:

Perşembe: Mevzi Sağanak Yağışlı

Cuma: Mevzi Sağanak Yağışlı

Cumartesi: Mevzi Sağanak Yağışlı

Pazar: Gök gürültülü Sağanak Yağışlı

Pazartesi: Gök gürültülü Sağanak Yağışlı hava tahmin ediliyor.

 Buna göre Hafta sonu piknik yapacak ya da tatil yapacak vatandaşların yağışı düşünerek tedbir almalarında; tatilcilerin yanlarından şemsiyeyi eksik etmemelerinde yarar var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.