TAŞYAYLA'DA ŞANTİYE KURULDUĞUNU DUYURDU

Gündem 25.02.2021 - 09:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TAŞYAYLA'DA ŞANTİYE KURULDUĞUNU DUYURDU

Milletvekili Yasin Uğur Taşyayla'da Şantiye Kurulduğunu Duyurdu...
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Taşyayla Gölü'nde yapımına başlanılan gölet hakkında açıklamada bulundu.   Bucak İlçesi'nde Taşyayla Köyü'nde yüklenici firmanın şantiyesini kurduğunu belirten Burdur Milletvekili Yasin Uğur, "Bucak İlçemiz Taşyayla Köyümüzde yapımına başlanılan Gölet’imizde çalışmalar devam ediyor. DSİ Genel Müdürlüğümüz bütçesinden ayrılan ödenek ile birlikte yüklenici firma şantiyesini kurdu, çalışmalarına da kısa süre içinde başlayacak. Taşyayla Gölet’imizin tamamlanması için çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz. Köyümüze ve Taşyaylalı hemşerilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.  
Milletvekili Yasin Uğur Taşyayla'da Şantiye Kurulduğunu Duyurdu...

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Taşyayla Gölü'nde yapımına başlanılan gölet hakkında açıklamada bulundu.

 

Bucak İlçesi'nde Taşyayla Köyü'nde yüklenici firmanın şantiyesini kurduğunu belirten Burdur Milletvekili Yasin Uğur, "Bucak İlçemiz Taşyayla Köyümüzde yapımına başlanılan Gölet’imizde çalışmalar devam ediyor. DSİ Genel Müdürlüğümüz bütçesinden ayrılan ödenek ile birlikte yüklenici firma şantiyesini kurdu, çalışmalarına da kısa süre içinde başlayacak. Taşyayla Gölet’imizin tamamlanması için çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz. Köyümüze ve Taşyaylalı hemşerilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.