TAŞ VE SOPALARLA OTOBÜSLERİN CAMLARINI KIRDILAR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2018 - 09:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TAŞ VE SOPALARLA OTOBÜSLERİN CAMLARINI KIRDILAR

Afjet Afyonspor taraftarlarına final maçı sonrası saldırı
Sakaryaspor'u 2-1 yenerek Spor Toto 1. Lig'e yükselen Afjet Afyonspor'un taraftarlarına Adana'nın Pozantı ilçesi yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde taşlı saldırı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, maçtan sonra stattan ayrılarak evlerine doğru hareket eden Afyonkarahisarlı taraftarları taşıyan otobüslere, Sakaryaspor tarafları olduğu iddia edilen kişiler saldırdı. Taş ve sopaların kullanıldığı saldırıda yaklaşık 10 otobüsün camları kırılırken bazı taraftarlar hafif yaralandı. Adana'nın Pozantı ilçesinde meydana gelen saldırının polisin olay yerine gelmesinin ardından yatıştırıldığı, taraftarların da yollarına devam ettiği öğrenildi.
Afjet Afyonspor taraftarlarına final maçı sonrası saldırı

Sakaryaspor'u 2-1 yenerek Spor Toto 1. Lig'e yükselen Afjet Afyonspor'un taraftarlarına Adana'nın Pozantı ilçesi yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde taşlı saldırı meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, maçtan sonra stattan ayrılarak evlerine doğru hareket eden Afyonkarahisarlı taraftarları taşıyan otobüslere, Sakaryaspor tarafları olduğu iddia edilen kişiler saldırdı. Taş ve sopaların kullanıldığı saldırıda yaklaşık 10 otobüsün camları kırılırken bazı taraftarlar hafif yaralandı. Adana'nın Pozantı ilçesinde meydana gelen saldırının polisin olay yerine gelmesinin ardından yatıştırıldığı, taraftarların da yollarına devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.