TARTIŞTIĞI KAYINBİRADERİNİ AV TÜFEĞİ İLE YARALADI

(AA) - Anadolu Ajansı | 16.09.2020 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TARTIŞTIĞI KAYINBİRADERİNİ AV TÜFEĞİ İLE YARALADI

Antalya'da bir kişi tartıştığı kayınbiraderini av tüfeği ile yaraladı..
Antalya Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi'nde otomobil içerisinde A.T. (47) ile kayınbiraderi Latif Yıldırım (45) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından 5. katta ki evine çıkan A.T balkonundan otomobili önünde bekleyen kayınbiraderine av tüfeği ile ateş açtı Olay yerine gelen Sağlık Ekiplerince Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yıldırım, tedaviye alındı.  Eve gelen polis ekipleri A.T'yi gözaltına aldı. 
Antalya'da bir kişi tartıştığı kayınbiraderini av tüfeği ile yaraladı..

Antalya Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi'nde otomobil içerisinde A.T. (47) ile kayınbiraderi Latif Yıldırım (45) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından 5. katta ki evine çıkan A.T balkonundan otomobili önünde bekleyen kayınbiraderine av tüfeği ile ateş açtı

Olay yerine gelen Sağlık Ekiplerince Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yıldırım, tedaviye alındı. 

Eve gelen polis ekipleri A.T'yi gözaltına aldı. 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.