TARTIŞTIĞI İŞ ARKADAŞINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Asayiş 15.05.2016 - 19:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TARTIŞTIĞI İŞ ARKADAŞINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

TARTIŞTIĞI İŞ ARKADAŞINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
Afyonkarahisar’da bir dinlenme tesisinde iş arkadaşları arasında çıkan kavgada bir kişi, bıçaklanarak hayatını kaybetti.  Edinilen bilgilere göre, Sinanpaşa ilçesine bağlı Balmahmut köyündeki bir dinlenme tesisinde yeni işe başlayan Tufan T. (43) ile aynı yerde çalışan Ahmet Balice (42) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tufan T., Ahmet Balice'yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Balice hayatını kaybederken, Tufan T.'nin ise jandarma ekiplerince Dinar ilçesinde yakalandığı öğrenildi.
TARTIŞTIĞI İŞ ARKADAŞINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Afyonkarahisar’da bir dinlenme tesisinde iş arkadaşları arasında çıkan kavgada bir kişi, bıçaklanarak hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgilere göre, Sinanpaşa ilçesine bağlı Balmahmut köyündeki bir dinlenme tesisinde yeni işe başlayan Tufan T. (43) ile aynı yerde çalışan Ahmet Balice (42) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tufan T., Ahmet Balice'yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Balice hayatını kaybederken, Tufan T.'nin ise jandarma ekiplerince Dinar ilçesinde yakalandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.