TARSİM: “Hortumda zarar gören üreticilerimizin ödemeleri en hızlı şekilde yapılacaktır”

25.01.2019 - 14:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TARSİM: “Hortumda zarar gören üreticilerimizin ödemeleri en hızlı şekilde yapılacaktır”

TARSİM Antalya’da yaşanan hortum ve fırtına felaketine ilişkin yaptığı açıklamada, ”Sahada yapılacak hasar tespit çalışmaları neticesinde, dosyalar en kısa zamanda tamamlanacak ve üreticilerimizin ödemeleri en hızlı şekilde yapılacaktır” dedi
TARSİM Antalya’da yaşanan hortum ve fırtına felaketine ilişkin yaptığı açıklamada, ”Sahada yapılacak hasar tespit çalışmaları neticesinde, dosyalar en kısa zamanda tamamlanacak ve üreticilerimizin ödemeleri en hızlı şekilde yapılacaktır” dedi. Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 24 Ocak’ta Antalya’nın Kumluca, Finike ve Aksu İlçelerinde yaşanan hortum ve fırtına felaketi nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar ve zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. "Eksperler, hasar tespit işlemlerine bugün itibariyle başladı" Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Antalya’da önceki gün meydana gelen hortum ve fırtına; evlerde, araçlarda, seralar ve narenciye bahçeleri başta olmak üzere tarımsal alanlarda hasarlara neden olmuştur. Bu durumu takiben Tarım Sigortası’nı yaptırmış olan üreticilerimizden hasar ihbarları alıyoruz. Eksperler, hasar tespit işlemlerine bugün itibariyle başladı. Sahada yapılacak hasar tespit çalışmaları neticesinde, dosyalar en kısa zamanda tamamlanacak ve üreticilerimizin ödemeleri en hızlı şekilde yapılacaktır. Antalya’ya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor; bir daha böyle felaketler yaşanmaması için dua ediyoruz. Üreticilerimize de Tarım Sigortalarını ihmal etmemelerini bir kez daha hatırlatıyoruz. "
TARSİM Antalya’da yaşanan hortum ve fırtına felaketine ilişkin yaptığı açıklamada, ”Sahada yapılacak hasar tespit çalışmaları neticesinde, dosyalar en kısa zamanda tamamlanacak ve üreticilerimizin ödemeleri en hızlı şekilde yapılacaktır” dedi

TARSİM Antalya’da yaşanan hortum ve fırtına felaketine ilişkin yaptığı açıklamada, ”Sahada yapılacak hasar tespit çalışmaları neticesinde, dosyalar en kısa zamanda tamamlanacak ve üreticilerimizin ödemeleri en hızlı şekilde yapılacaktır” dedi.
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 24 Ocak’ta Antalya’nın Kumluca, Finike ve Aksu İlçelerinde yaşanan hortum ve fırtına felaketi nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar ve zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

"Eksperler, hasar tespit işlemlerine bugün itibariyle başladı"
Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Antalya’da önceki gün meydana gelen hortum ve fırtına; evlerde, araçlarda, seralar ve narenciye bahçeleri başta olmak üzere tarımsal alanlarda hasarlara neden olmuştur. Bu durumu takiben Tarım Sigortası’nı yaptırmış olan üreticilerimizden hasar ihbarları alıyoruz. Eksperler, hasar tespit işlemlerine bugün itibariyle başladı. Sahada yapılacak hasar tespit çalışmaları neticesinde, dosyalar en kısa zamanda tamamlanacak ve üreticilerimizin ödemeleri en hızlı şekilde yapılacaktır. Antalya’ya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor; bir daha böyle felaketler yaşanmaması için dua ediyoruz. Üreticilerimize de Tarım Sigortalarını ihmal etmemelerini bir kez daha hatırlatıyoruz. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.