Tarladaki fıstıkları tek tek topladılar

Yaşam 10.10.2017 - 14:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tarladaki fıstıkları tek tek topladılar

Hasat sonrası tarlada kalan fıstıklara akın ettiler
    Hasat sonrası tarlada kalan fıstıklara akın ettiler... Antalya'da fıstık hasadı tamamlanan tarla, başak yapmak isteyen kadın ve çocukların akınına uğradı Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer fıstığı hasadı yapılan tarla, başak yapmak isteyen vatandaşın akınına uğradı. Tarlada hasattan arta kalan fıstıklar tek tek toplandı. Manavgat Çeltikçi Mahallesi'nde yer fıstığı hasadı tamamlanan tarla mahallelinin akınına uğradı. Onlarca kadın ve çocuğun toprağın altında kalan veya yerlere dökülen fıstıkları topladığı anlar ilginç görüntülere sahne oldu. Kadın ve çocuklar, yanlarında getirdikleri kova ve çuvalları fıstıkla doldurmak için adeta birbirleriyle yarıştı.
Hasat sonrası tarlada kalan fıstıklara akın ettiler

 

 

Hasat sonrası tarlada kalan fıstıklara akın ettiler...

Antalya'da fıstık hasadı tamamlanan tarla, başak yapmak isteyen kadın ve çocukların akınına uğradı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer fıstığı hasadı yapılan tarla, başak yapmak isteyen vatandaşın akınına uğradı. Tarlada hasattan arta kalan fıstıklar tek tek toplandı.

Manavgat Çeltikçi Mahallesi'nde yer fıstığı hasadı tamamlanan tarla mahallelinin akınına uğradı. Onlarca kadın ve çocuğun toprağın altında kalan veya yerlere dökülen fıstıkları topladığı anlar ilginç görüntülere sahne oldu. Kadın ve çocuklar, yanlarında getirdikleri kova ve çuvalları fıstıkla doldurmak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.