Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli Burdur’da

Gündem 28.12.2018 - 11:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli Burdur’da

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaretler için Burdur’a geldi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaretler için Burdur’a geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin ziyaretinin ilk durağı Burdur Valiliği oldu. Anı defterini imzaladıktan sonra Burdur Valisi Hasan Şıldak ile görüşen Pakdemirli ziyaretlerine devam etmek için Valilik binasından ayrıldı. Ziyaretlerinin devamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret edecek Pakdemirli, AK Parti İl Başkanlığı’na da ziyaret gerçekleştirdikten sonra esnafla bir araya gelecek. Esnafla görüşmelerinin ardından düzenlenecek olan Sektör Toplantısına da katıldıktan sonra Burdur’dan ayrılacak.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaretler için Burdur’a geldi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaretler için Burdur’a geldi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin ziyaretinin ilk durağı Burdur Valiliği oldu. Anı defterini imzaladıktan sonra Burdur Valisi Hasan Şıldak ile görüşen Pakdemirli ziyaretlerine devam etmek için Valilik binasından ayrıldı. Ziyaretlerinin devamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret edecek Pakdemirli, AK Parti İl Başkanlığı’na da ziyaret gerçekleştirdikten sonra esnafla bir araya gelecek. Esnafla görüşmelerinin ardından düzenlenecek olan Sektör Toplantısına da katıldıktan sonra Burdur’dan ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.