Tarihi geçmiş içecekleri ormana atıp kaçtılar

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2018 - 13:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tarihi geçmiş içecekleri ormana atıp kaçtılar

Ormana atılan tarihi geçmiş ürünlerin tüketildiği ihbarı jandarmayı alarma geçirdi
Çocukların tarihi geçmiş ürünleri tükettikleri tespit edilince jandarma atıklar kaldırılıncaya kadar başında bekledi Ormanlık alanda şaşırtan görüntü Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlık alana atılan son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin çocuklar tarafından tüketildiğini tespit eden jandarma, içecekler kaldırılıncaya kadar başında bekledi. Jandarma faturalardan yola çıkarak çöpleri ormanlık alana atanları bulmaya çalışıyor. Manavgat ilçesinde Sarılar Mahallesi Kır mevkiinde ormanlık alana atılan yüzlerce koli son kullanma tarihi geçmiş içeceğin, mahallenin çocukları ve bazı vatandaşlar tarafından içilmesi endişeye sebep oldu. Traktör römorklarında getirilerek atıldığı öğrenilen meyve suyu, enerji içeceği, maden suyu ve alkollü içecekler çevre sorununun yanında insan sağlığını da tehdit eder duruma geldi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, meyve sularının çocuklar tarafından tüketildiğini belirleyerek belediye zabıta ekiplerini bilgilendirdi. İçeceklerin özellikle çocuklar için büyük tehlike arz etmesi nedeniyle kaldırılması konusunda ısrarlı davranan jandarma ekipleri, hava kararmasına rağmen iş makinelerinin içecekleri kamyonlara yükleyip imha için götürünceye kadar olay yerinden ayrılmadı. Diğer taraftan içeceklerin bırakıldığı yerde çuval içerisinde çok sayıda kesilmiş kaz kafası, derisi ve iç organlarının bulunması da dikkat çekti.   Faturalardan yola çıkılıp firmalara ulaşılıyor Jandarma ve zabıta ekipleri içecekler arasında bulduğu fatura ve diğer belgelerden yola çıkarak içeceklerin ait olduğu firmayı bulurken, firma yetkilileri depoyu başka bir firmaya kiraladıklarını, içeceklerini buraya kendilerinin bırakmadığını dile getirdi. Zabıta ekipleri tarafından atıklarla ilgili yasal işlemlerin yapılacağı bildirildi.
Ormana atılan tarihi geçmiş ürünlerin tüketildiği ihbarı jandarmayı alarma geçirdi

Çocukların tarihi geçmiş ürünleri tükettikleri tespit edilince jandarma atıklar kaldırılıncaya kadar başında bekledi

Ormanlık alanda şaşırtan görüntü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlık alana atılan son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin çocuklar tarafından tüketildiğini tespit eden jandarma, içecekler kaldırılıncaya kadar başında bekledi. Jandarma faturalardan yola çıkarak çöpleri ormanlık alana atanları bulmaya çalışıyor.

Manavgat ilçesinde Sarılar Mahallesi Kır mevkiinde ormanlık alana atılan yüzlerce koli son kullanma tarihi geçmiş içeceğin, mahallenin çocukları ve bazı vatandaşlar tarafından içilmesi endişeye sebep oldu. Traktör römorklarında getirilerek atıldığı öğrenilen meyve suyu, enerji içeceği, maden suyu ve alkollü içecekler çevre sorununun yanında insan sağlığını da tehdit eder duruma geldi.

İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, meyve sularının çocuklar tarafından tüketildiğini belirleyerek belediye zabıta ekiplerini bilgilendirdi. İçeceklerin özellikle çocuklar için büyük tehlike arz etmesi nedeniyle kaldırılması konusunda ısrarlı davranan jandarma ekipleri, hava kararmasına rağmen iş makinelerinin içecekleri kamyonlara yükleyip imha için götürünceye kadar olay yerinden ayrılmadı. Diğer taraftan içeceklerin bırakıldığı yerde çuval içerisinde çok sayıda kesilmiş kaz kafası, derisi ve iç organlarının bulunması da dikkat çekti.

 

Faturalardan yola çıkılıp firmalara ulaşılıyor

Jandarma ve zabıta ekipleri içecekler arasında bulduğu fatura ve diğer belgelerden yola çıkarak içeceklerin ait olduğu firmayı bulurken, firma yetkilileri depoyu başka bir firmaya kiraladıklarını, içeceklerini buraya kendilerinin bırakmadığını dile getirdi. Zabıta ekipleri tarafından atıklarla ilgili yasal işlemlerin yapılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.