TAPU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI YAPIMI İHALEYE ÇIKIYOR

Gündem 27.04.2022 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TAPU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI YAPIMI İHALEYE ÇIKIYOR

BURDUR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI YAPIMI İHALEYE ÇIKIYOR
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, tapu hizmet binası ihale tarihi ile ilgili açıklama yaptı.   İHALE 25 MAYIS 2022’de Burdur İli Merkez ilçesi Tapu ve Kadastro Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi TOKİ Başkanlığı tarafından ihaleye çıktığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, “Burdur Şeker Fabrikası Sahasından Özelleştirme İdaresi Başkanlığından aldığımız 3 dönüm üzerine Tapu Kadastro Genel Müdürlüğümüz, TOKİ İş birliği ile TOKİ’nin yapacağı TAPU ve KADASTRO HİZMET BİNASI YAPIMI ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihale tarihi belli oldu. TOKİ Başkanlığımız ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde TOKİ Başkanlığımız 25 Mayıs 2022, saat: 14.30’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) – Toplantı Salonunda ihaleyi gerçekleştirecek. Burdur’umuzda ihtiyaç olan kamu hizmet binalarımızı kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İhale sürecinin tamamlanmasıyla yer teslimi gerçekleştirilecektir. İlimize projesi tamamlanmış bir hizmet binası daha kazandırmış olacağız. Hayırlı olur İnşallah” ifadelerini kullandı.  
BURDUR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI YAPIMI İHALEYE ÇIKIYOR

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, tapu hizmet binası ihale tarihi ile ilgili açıklama yaptı.

 

İHALE 25 MAYIS 2022’de

Burdur İli Merkez ilçesi Tapu ve Kadastro Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi TOKİ Başkanlığı tarafından ihaleye çıktığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, “Burdur Şeker Fabrikası Sahasından Özelleştirme İdaresi Başkanlığından aldığımız 3 dönüm üzerine Tapu Kadastro Genel Müdürlüğümüz, TOKİ İş birliği ile TOKİ’nin yapacağı TAPU ve KADASTRO HİZMET BİNASI YAPIMI ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihale tarihi belli oldu. TOKİ Başkanlığımız ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde TOKİ Başkanlığımız 25 Mayıs 2022, saat: 14.30’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) – Toplantı Salonunda ihaleyi gerçekleştirecek. Burdur’umuzda ihtiyaç olan kamu hizmet binalarımızı kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İhale sürecinin tamamlanmasıyla yer teslimi gerçekleştirilecektir. İlimize projesi tamamlanmış bir hizmet binası daha kazandırmış olacağız. Hayırlı olur İnşallah” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.