TANGOPERA YENİDEN SAHNEDE

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2014 - 10:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TANGOPERA YENİDEN SAHNEDE

TANGOPERA YENİDEN SAHNEDE
Antalya Devlet Opera ve Balesi kasım ayında Dünya prömiyerini gerçekleştirdiği ve bugüne kadar kapalı gişe oynayan “Tangopera” müzikalini yeni yılda tekrar sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bestesi Serdar YAlçın’a, librettosu ise Murat Göksu’ya ait olan ve Uğur Seyrek tarafından sahneye konulan eser, 11 Ocak’ta Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde izleyicilerin karşısına çıkacak. Müzikalde orkestra şefliğini Hakan Kalkan üstlenirken dekor Çağda Çitkaya, kostüm Sevtaç Demirer imzasını taşıyor. Eserde koro şefi Mahir Seyrek, ışık tasarımı ise Mustafa Eski’ye ait.Zamansız ve mekansız bir aşk hikayesi olan eserde Heyecan Ceylan Yakan “Kadın”, Atay Ergezen “Garson”, Taner Ölçen “Patron”, Onur Alpaslan “Sarhoş”, Esra Arslantürk “Kadın Müşteri” ve Serap Demirhan, Özsu Yüksel, Sinem S. Baddal, Bilge Yılmaz, Emel Öziş, Selda Serdar “Altı Vokalist” rollerinde sahne alıyor.Sanatçılara ANTDOB Koro, Bale ve Orkestra’sı eşlik edecek.
TANGOPERA YENİDEN SAHNEDE

Antalya Devlet Opera ve Balesi kasım ayında Dünya prömiyerini gerçekleştirdiği ve bugüne kadar kapalı gişe oynayan “Tangopera” müzikalini yeni yılda tekrar sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 
Bestesi Serdar YAlçın’a, librettosu ise Murat Göksu’ya ait olan ve Uğur Seyrek tarafından sahneye konulan eser, 11 Ocak’ta Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde izleyicilerin karşısına çıkacak. Müzikalde orkestra şefliğini Hakan Kalkan üstlenirken dekor Çağda Çitkaya, kostüm Sevtaç Demirer imzasını taşıyor. Eserde koro şefi Mahir Seyrek, ışık tasarımı ise Mustafa Eski’ye ait.
Zamansız ve mekansız bir aşk hikayesi olan eserde Heyecan Ceylan Yakan “Kadın”, Atay Ergezen “Garson”, Taner Ölçen “Patron”, Onur Alpaslan “Sarhoş”, Esra Arslantürk “Kadın Müşteri” ve Serap Demirhan, Özsu Yüksel, Sinem S. Baddal, Bilge Yılmaz, Emel Öziş, Selda Serdar “Altı Vokalist” rollerinde sahne alıyor.
Sanatçılara ANTDOB Koro, Bale ve Orkestra’sı eşlik edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.