TALİHSİZ KAZA

Asayiş 29.05.2016 - 00:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TALİHSİZ KAZA

Gece saatlerinde Burdur’da meydana gelen gaz yangını kazası üzüntü yarattı.
Gece saatlerinde Burdur’da meydana gelen gaz yangını kazası üzüntü yarattı. Gazi caddesi üzerindeki ticari bir işletmede meydana gelen kazada iddialara göre gaz patlaması yaşanarak bazı kişilerin ve gençlerin ağır derecede yanık hasarı görmelerine neden oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye intikal etti ve de yaralılar kısa sürede sağlık kuruluşlarına taşındı. Kazanın hemen ardından işletmenin önündeki yanık kıyafetlerin kolu ağır derecede yanan kazazedenin üzerinden çıkarıldığını ve bu şekilde müdahale edildiğini gösterirken diğer bir üzücü durum ise işletme içerisindeki kafeste bulunan muhabbet kuşunun tüylerinin yanması ve kuşun devamlı bağırması oldu. Burdur belediyesi itfaiye ekipleri de kazaya zamanında müdahale ederek gaz kontrolü ve sirayet edebilecek olan diğer kazaların önüne geçti. Kaza ile ilgili olay yerine gelen emniyet müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Soruşturma devam ediyor. Son dakika gelişmelerine göre kazada 7 kişinin olduğu iddia edildi.
Gece saatlerinde Burdur’da meydana gelen gaz yangını kazası üzüntü yarattı.

Gece saatlerinde Burdur’da meydana gelen gaz yangını kazası üzüntü yarattı.

Gazi caddesi üzerindeki ticari bir işletmede meydana gelen kazada iddialara göre gaz patlaması yaşanarak bazı kişilerin ve gençlerin ağır derecede yanık hasarı görmelerine neden oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye intikal etti ve de yaralılar kısa sürede sağlık kuruluşlarına taşındı. Kazanın hemen ardından işletmenin önündeki yanık kıyafetlerin kolu ağır derecede yanan kazazedenin üzerinden çıkarıldığını ve bu şekilde müdahale edildiğini gösterirken diğer bir üzücü durum ise işletme içerisindeki kafeste bulunan muhabbet kuşunun tüylerinin yanması ve kuşun devamlı bağırması oldu. Burdur belediyesi itfaiye ekipleri de kazaya zamanında müdahale ederek gaz kontrolü ve sirayet edebilecek olan diğer kazaların önüne geçti. Kaza ile ilgili olay yerine gelen emniyet müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Soruşturma devam ediyor. Son dakika gelişmelerine göre kazada 7 kişinin olduğu iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.