"TAKSİM TRİO" AFYONKARAHİSAR'DA ESTİ

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2014 - 08:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

"TAKSİM TRİO" AFYONKARAHİSAR'DA ESTİ

"TAKSİM TRİO" AFYONKARAHİSAR'DA ESTİ
 Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan'ın oluşturduğu “Taksim Trio” müzik gurubu ikinci kez Afyonkarahisarlılar ile buluştu.  Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ANS Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen konserde Taksim Trio, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Klarnet'te Hüsnü Şenlendirici, kanunda Aytaç Doğan ve bağlamada İsmail Tunçbilek'in yer aldığı Taksim Trio müzik grubu, hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaştı. Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek'in 2007'de oluşturduğu müzik topluluğu Taksim Trio, Afyonkarahisar Belediyesi'nin kültürel ve sanatsal etkinleri çerçevesinde Atatürk Kongre Merkezi'nde muhteşem bir konser verdi. Yaklaşık bin koltuk kapasiteli Atatürk Kongre Merkezi'nin koridor boşluklarının dahi dolduğu konsere yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Üçlü, zaman zaman yaptıkları sololarla büyük alkış aldı. Konsere gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyan Hüsnü Şenlendirici, kendilerini ikinci kez Afyonkarahisar halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Taksim Trio gurubunu Afyonkarahisar'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kültürel ve sanatsal etkinliklerin bundan sonra da artarak devam edeceğini belirten Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Taksim Trio müzik gurubuna çiçek takdim etti. AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek ise gecenin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban adına Başkan Yardımcısı Ayfer Örten'e plaket takdim etti. Süleyman Gücek, finaller öncesi düzenlenen böylesi güzel bir gecenin öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırdığını dile getirdi. Geceye Vali Yardımcısı Ali Osman İşşen, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya, İşadamı İbrahim Alimoğlu ve çok sayıda öğrenci katıldı.
"TAKSİM TRİO" AFYONKARAHİSAR'DA ESTİ

 Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan'ın oluşturduğu “Taksim Trio” müzik gurubu ikinci kez Afyonkarahisarlılar ile buluştu. 
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ANS Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen konserde Taksim Trio, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Klarnet'te Hüsnü Şenlendirici, kanunda Aytaç Doğan ve bağlamada İsmail Tunçbilek'in yer aldığı Taksim Trio müzik grubu, hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaştı. Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek'in 2007'de oluşturduğu müzik topluluğu Taksim Trio, Afyonkarahisar Belediyesi'nin kültürel ve sanatsal etkinleri çerçevesinde Atatürk Kongre Merkezi'nde muhteşem bir konser verdi. Yaklaşık bin koltuk kapasiteli Atatürk Kongre Merkezi'nin koridor boşluklarının dahi dolduğu konsere yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Üçlü, zaman zaman yaptıkları sololarla büyük alkış aldı. Konsere gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyan Hüsnü Şenlendirici, kendilerini ikinci kez Afyonkarahisar halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Taksim Trio gurubunu Afyonkarahisar'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kültürel ve sanatsal etkinliklerin bundan sonra da artarak devam edeceğini belirten Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Taksim Trio müzik gurubuna çiçek takdim etti. AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek ise gecenin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban adına Başkan Yardımcısı Ayfer Örten'e plaket takdim etti. Süleyman Gücek, finaller öncesi düzenlenen böylesi güzel bir gecenin öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırdığını dile getirdi.
Geceye Vali Yardımcısı Ali Osman İşşen, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya, İşadamı İbrahim Alimoğlu ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.