TAKLA ATARAK TARLAYA YUVARLANDI

Gündem 30.09.2021 - 14:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TAKLA ATARAK TARLAYA YUVARLANDI

TAKLA ATARAK TARLAYA YUVARLANDI
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla atarak tarlaya yuvarlandı.  Elde edilen bilgilere göre, 30 Eylül Perşembe günü saat 10:30 sıralarında Burdur İli Bucak İlçesi Susuz Köyü yakınlarında Antalya istikametine gitmekte olan 07 AAE 719 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda, araç takla atarak tarlaya yuvarlandı.   Kaza ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık Ekipleri ve emniyet güçleri intikal etti. Kazada yaralanan Ümmüşan Ç. ve Hanife C. ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından sağlık ekipleri tarafından Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Yaralı Ümmüşan Ç. ve Hanife C.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
TAKLA ATARAK TARLAYA YUVARLANDI

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla atarak tarlaya yuvarlandı. 



Elde edilen bilgilere göre, 30 Eylül Perşembe günü saat 10:30 sıralarında Burdur İli Bucak İlçesi Susuz Köyü yakınlarında Antalya istikametine gitmekte olan 07 AAE 719 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda, araç takla atarak tarlaya yuvarlandı.
 

Kaza ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık Ekipleri ve emniyet güçleri intikal etti. Kazada yaralanan Ümmüşan Ç. ve Hanife C. ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından sağlık ekipleri tarafından Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Yaralı Ümmüşan Ç. ve Hanife C.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.