TACİZCİ BİSİKLETLİ YAKALANDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2018 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TACİZCİ BİSİKLETLİ YAKALANDI

Kadınlara tacizde bulunan elektrikli bisikletli şahıs yakalandı
Antalya’da elektrikli bisikletle kadınlara ve kız öğrencilere sözlü tacizde bulunan şahıs polisin operasyonuyla yakalandı. Yaklaşık bir aydır Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi 78 ve 79 Sokak üzerinde ve parkta sabah ile akşam saatlerinde ortaya çıkan elektrikli bisikletli şahıs, mahalle halkının kâbusu olmuştu. Elektrikli bisikletle mahalle arasında uygunsuz bir şekilde gezen şahıs parkta oturan iki öğrenciyi taciz edince durum polise intikal etmiş ve ekipler mahalle arasında araştırmalarını derinleştirmişti. Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliğinden iki ekip mahallede tüm güvenlik kameralarını inceleyip, eşkalini belirledikleri şüpheliyi takibe aldı. Şüpheli 38 yaşındaki M.Ü. Etiler Mahallesi’ndeki evinde esnafın haber vermesi sonucu polisin baskınıyla yakalandı. Gözaltına alınan M.Ü.’nün Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgusu devam ediyor. Öte yandan şüphelinin 5 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi.
Kadınlara tacizde bulunan elektrikli bisikletli şahıs yakalandı

Antalya’da elektrikli bisikletle kadınlara ve kız öğrencilere sözlü tacizde bulunan şahıs polisin operasyonuyla yakalandı.

Yaklaşık bir aydır Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi 78 ve 79 Sokak üzerinde ve parkta sabah ile akşam saatlerinde ortaya çıkan elektrikli bisikletli şahıs, mahalle halkının kâbusu olmuştu. Elektrikli bisikletle mahalle arasında uygunsuz bir şekilde gezen şahıs parkta oturan iki öğrenciyi taciz edince durum polise intikal etmiş ve ekipler mahalle arasında araştırmalarını derinleştirmişti. Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliğinden iki ekip mahallede tüm güvenlik kameralarını inceleyip, eşkalini belirledikleri şüpheliyi takibe aldı. Şüpheli 38 yaşındaki M.Ü. Etiler Mahallesi’ndeki evinde esnafın haber vermesi sonucu polisin baskınıyla yakalandı. Gözaltına alınan M.Ü.’nün Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgusu devam ediyor. Öte yandan şüphelinin 5 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.