TIR KAMYONLA ÇARPIŞTI: 1 YARALI

Gündem 07.02.2015 - 11:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TIR KAMYONLA ÇARPIŞTI: 1 YARALI

TIR KAMYONLA ÇARPIŞTI: 1 YARALI
 Isparta'da tır ile kamyonun çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Hüseyin İnce’nin kullandığı 32 AZ 770 plakalı tır , Anadolu Mahallesi çevre yolunda Tuncay Akpınar’ın yönetimindeki 32 LK 312 plakalı parke taşı yüklü kamyonun kasasına çarptı. Kazada refüje çıkan tırın sürücüsü İnce hafif şekilde yaralandı.  Kaza sonucu kamyonun kasasından yola savrulan parke taşları, trafiğin bir süreliğine durmasına neden oldu. Yol, parke taşlarının başka bir kamyona aktarılması ile yeniden açıldı.
TIR KAMYONLA ÇARPIŞTI: 1 YARALI

 Isparta'da tır ile kamyonun çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Hüseyin İnce’nin kullandığı 32 AZ 770 plakalı tır , Anadolu Mahallesi çevre yolunda Tuncay Akpınar’ın yönetimindeki 32 LK 312 plakalı parke taşı yüklü kamyonun kasasına çarptı. Kazada refüje çıkan tırın sürücüsü İnce hafif şekilde yaralandı. 
Kaza sonucu kamyonun kasasından yola savrulan parke taşları, trafiğin bir süreliğine durmasına neden oldu. Yol, parke taşlarının başka bir kamyona aktarılması ile yeniden açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.