SYDV’DEN ÖĞRENCİLERE (100 TL) YARDIM

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2016 - 18:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SYDV’DEN ÖĞRENCİLERE (100 TL) YARDIM

SYDV’DEN BİN 605 ÖĞRENCİYE 100’ER TL YARDIM
Eğitim ve öğretime büyük önem veren Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) Başkanı Vali Hakan Yusuf Güner'in talimatıyla öğrencilere yönelik eğitim yardımları devam ediyor. Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yapılan açıklamada, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı 2. döneminde de toplam bin 605 öğrenciye kişi başı 100 TL olmak üzere toplam 160 bin 500 TL öğrenci velilerinin hesaplarına aktarıldığı bildirildi. Açıklamada ayrıca, “Eğitim-öğretim gören öğrencilerimizin okul araç-gereç ve okul kıyafeti gibi ihtiyaçlarının karşılanabilmesi ve eğitimde maddi sıkıntının yaşanmaması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Sayın Vali Hakan Yusuf Güner’in destekleriyle öğrenci ailelerine yapılan eğitim yardımları bundan sonra da devam edecektir” denildi.
SYDV’DEN BİN 605 ÖĞRENCİYE 100’ER TL YARDIM

Eğitim ve öğretime büyük önem veren Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) Başkanı Vali Hakan Yusuf Güner'in talimatıyla öğrencilere yönelik eğitim yardımları devam ediyor.

Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yapılan açıklamada, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı 2. döneminde de toplam bin 605 öğrenciye kişi başı 100 TL olmak üzere toplam 160 bin 500 TL öğrenci velilerinin hesaplarına aktarıldığı bildirildi. Açıklamada ayrıca, “Eğitim-öğretim gören öğrencilerimizin okul araç-gereç ve okul kıyafeti gibi ihtiyaçlarının karşılanabilmesi ve eğitimde maddi sıkıntının yaşanmaması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Sayın Vali Hakan Yusuf Güner’in destekleriyle öğrenci ailelerine yapılan eğitim yardımları bundan sonra da devam edecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.